Menü
Your Cart

Tájékoztató a Koronavírus miatti helyzetről


2021.március 04.


Tisztelt Vásárló !

Engedje meg, hogy a koronavírus miatt kialakult helyzettel kapcsolatosan röviden az alábbiakról tájékoztassam:

 

-         a csomagok összekészítése folyamatosan zajlik, a hiányzó termékek kisebb zökkenőkkel, de folyamatosan pótolhatóak. 

-          a rendelések kiszállítását továbbra is a megszokott módon biztosítjuk.

-          az áruforgalom zavartalan és folyamatos.

-          az ismert elérhetőségeken továbbra is fogadom megkeresését központi email címen valamint telefonon is elérhető vagyok (amennyiben nem venném fel valami ok miatt később visszahívom)

-          a készletről lefogyott termékek utánpótlása egy-két napot vesz igénybe, ezért nem tudom garantálni mindenkinek a tőlünk megszokott " másnapra ott van " szállítási gyakorlatot.

-         

 


A fenti információk a mai állapotot tükrözik, a változásokról folyamatosan tájékoztatom Önöket.


Néhány észrevétel és javaslat a rendelésekhez :


  • A megrendelést visszaigazoló e-mail.  Amennyiben nem kapott vagy nem találja a visszaigazoló e-mail-t, kérem nézze meg a SPAM mappa tartalmát is, mert előfordul. hogy ott landol a levelünk. Ha ott sincs, akkor sok esetben e-mail címében elírás történt. 
  • A fizetési lehetőségek közül ÁTUTALÁST választotta. Nagyon kérek mindenkit, hogy várja meg az utalással a személyes kapcsolatfelvételünket . Ígérem, hogy telefonon vagy e-mail-ben mindenkivel egyeztetünk a végösszeg tekintetében. Miért fontos, hogy NE UTALJANAK ELŐRE !! ? Mert a megrendelt termékek között lehet olyan termék, amely beszerzése nem megoldható belátható időn belül vagy jelenleg egyáltalán nem elérhető. 
  • Vendégként vásárol mert az egyszerűbb. Kutya füle !!! A regisztrációhoz is ugyan azokat az adatokat kell megadni, mint a vendégként vásárláshoz. Viszont a regisztrációnak rengeteg előnye van !!
    A leadott rendelést bármikor megtekintheti. Nyomon tudja követni a rendelés állapotát. Elírt e-mail címét, telefonszámát javítani tudja. Általunk küldött , a rendeléssel kapcsolatos üzeneteket tudja olvasni. Ezúton kérem Önöket, hogy REGISZTRÁLT vásárlóként adják le rendeléseiket !
  • Kitöröltem a visszaigazoló email-t vagy nem kaptam, de utalni szeretnék.  Vállalkozásunk számlaszáma : OTP Bank 11731142-20004044 , a számlaszámhoz tartozó név :  Andrásyné Horváth Barbara. Kérjük a megjegyzés rovatba tüntessék fel a megrendelés számát is.

 

Kívánom, hogy Ön és családja egészséggel vészelje át az előttünk álló időszakot!


Tisztelettel : Andrásy József

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.