Menü
Your Cart

Általános szerződési feltételek

 ÁSZF – érvényes 2017.11.01.-től – visszavonásig


Bevezető rendelkezések

Az alábbi dokumentum az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) által üzemeltetett internetes áruházakban történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el!

Ezen szerződés magyar nyelven, írásban megkötött szerződésnek minősül, mely magyar nyelven kerül megkötésre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó szabályok érvényesek rá. Informatikai rendszerünkben ezen a vásárlás elfogadásával megkötött szerződés továbbiakban nem kerül iktatásra. A mindenkori érvényes szerződés szövege a webáruházunk lábrészén az Információk felirat alatt bármikor hozzáférhető.

Amennyiben igénybe veszi az oldal szolgáltatásait valamint vállalkozásunk internetes oldalán rendelést küld el, ezzel egyidejűleg kijelenti, hogy megismerte, magára nézve kötelezőnek tekinti és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF), amely Ön és a 7773 Villány, Baross G. u. 23. szám alatti Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara egyéni vállalkozó, Nyilvántartási száma: 24133280, adószám:60874401-2-22) között mint egyezség létrejött. Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) fenntartja a jogot, hogy előzetes egyezség és értesítés nélkül módosítsa az ÁSZF-t, és az oldalt használó felelőssége, hogy minden esetben ellenőrizze az adott, aktuálisan érvényes ÁSZF-t.

A webboltban csak 18. életévét betöltött személy vásárolhat és adhat le megrendelés. A rendelés elküldésével a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) és a rendelést leadó magánszemély, egyéni vállalakozó vagy gazdasági társaság (továbbiakban: megrendelő) között, és a megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat a megrendelésben kiválasztott formában az átvételkor vagy azt megelőzően előreutalással kiegyenlíti. A megrendelő a rendelését a Megrendelés oldalon a " megrendelés megerősítése " gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit, rendeli meg a terméket, melyről megerősítő e-mail-t kap. Az első tájékoztató e-mail a szerződés részleteit és a megrendelés számítástechnikai rendszerben történő rögzítésének sikerességét igazolja.

Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) mint eladó, és a megrendelő, mint Vevő között jön létre. Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) csak az internetes oldalán, a cég logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel. A rendelés elfogadásához az Ön vagy cége azon adatai szükségesek, amelyeket a regisztrációs űrlap oldalán kérünk. A hiányosan, hamisan vagy pontatlanul megadott adatokat nem fogadjuk el, és a rendelést elutasítjuk.  Amennyiben a regisztrált adatok nem felelnek meg a valóságnak vagy ütköznek az ÁSZF valamely pontjával a rendelést indokolás nélkül töröljük. Abban az esetben, ha szándékosan, megtévesztő módon vagy "szórakozásból" ad le megrendelést és ebből kárunk keletkezik, feljelentést teszünk az összegnek megfelelően csalással elkövetett tulajdon elleni  szabálysértés vagy csalás vétség (bűntett) miatt a rendőrségen. A rendelést telefonon vagy e-mail-ben visszaigazoljuk. 

Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) fenntartja a jogot, hogy az adatvédelmi szabályok betartásával ellenőrizze a regisztrált adatok helyességét, azonban ezen adatokat csak a vásárlási folyamathoz tárolja le, harmadik személynek nem adja ki.

A szállítás módja és költségei:

Jelenleg csak Magyarország területére áll módunkban kiszállítani! Az értékbiztosítás és az egyéb szükséges opciók miatt nem küldünk el terméket postai levélként!

A terméklapon megjelenített képek tájékoztató jellegűek, azok esetlegesen eltérhetnek a tényleges termékhez viszonyítva.

Az áruházakban kétféle áruátvételi mód között választhat. Személyes átvétel vagy házhoz szállítás. Ha vásárlását befejezte és szeretné megrendelni a kiválasztott termékeket, úgy az áruátvétel módjának kiválasztását követően - amennyiben már a termékhez letárolásra került annak súlya - a rendszer azonnal kiszámítja az adott szállítási módhoz tartozó szállítási díjat és az áruátvételkor fizetendő összeget, azonban ez csak tájékoztató jellegű, mivel technikai  okokból (nincs a súly a termékhez még lerögzítve, vagy a termék mérete, kiterjedése nagyobb, a küldeményt csak megbontva több csomagban lehet elküldeni) előfordulhat, hogy  a szállítási költség az első tájékoztató e-mail-ben esetenként NEM a tényleges díjösszegnek megfelelően jelenik meg. Ilyen esetekben felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval és egyeztetünk a valós szállítási költségekről.

Üzletünk szállítási partnere az MPL.

A raktáron lévő termékeinket a megrendelés napján - MPL 13:00 óráig -,az ezen kívüli termékeinket a raktárra történő beszállítást követő napon adjuk át a szállítónak, mely idő-garantáltan a csomag felvételét követő másnap érkezik meg (kivéve a hétvége, ilyenkor a pénteken felvett küldemény csak hétfőn-kedden kerül kiszállításra). A termékeink várható maximális kiszállítási ideje 14 nap.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online  megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazoljuk. Felhívjuk a Tisztelt figyelmét, hogy az első, a megrendelés után kapott visszaigazolás kizárólag a megrendelési folyamat  sikerességét igazolja, az abban feltüntetett szállítási árak esetlegesen további pontosításra szorulhatnak. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/48 órán belül megtörténik.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti egység vagy darabár, melyek bruttó (ÁFA-t is tartalmazó) áron, Magyar Forintban kerülnek feltüntetésre. A feltüntetett termék ár csak az adott pillanatban érvényes, és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi és a rendelést jóváhagyja és munkatársunk a megrendelését visszaigazolja. Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes szállítási és fizetési kondíciók vonatkoznak. Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) fenntartja magának az indokolás nélküli árváltoztatás jogát. Elírás, vagy technikai okokból helytelen ár megjelenése és az ilyen termék megrendelése esetén az eladó nem köteles a hibás árú terméket a megrendelő részére kiszolgálni.

Fizetés

A megrendelés után pontosított végösszeget - mely tartalmazza a termék(ek) vételárát és a szállítással kapcsolatos költségeket - az üzletünkben készpénzzel, utánvétellel,  előreutalással lehet teljesíteni. Előreutalás esetén annak tranzakciós költsége a megrendelőt terheli, mely a megrendelő és az vele szerződésben lévő pénzintézet közötti szerződésben feltüntetett díjszabás szerint változhat.

Utánvétel esetén átvételkor a MPL alkalmazottjának kell kifizetni a megrendelt terméket. A szállítás közvetített szolgáltatásként kerül a számlán feltüntetésre, így azt az átutalás határnapján a megrendelt termék árával együtt kell megtéríteni.

A garancia (jótállás, szavatosság)

Az Önökhöz szállított árú minőségi vizsgán esik át, mind a gyártó részéről, mind az Agro Bolt üzlet csomagolást végző munkatársa részéről. Ha mégis megtörténik, hogy valamelyik termékünk hibás, a törvényben szabályozott keretek között a garancia érvényesíthető.

Elállási/Felmondási jog

Az Agro Bolt üzlet fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelés teljesítésétől - a megrendelő egyidejű írásban (e-mail), telefonon folytatott tájékoztatása mellett - a megrendelés visszaigazolását követő 14 napon belül indoklás nélkül elálljon. Amennyiben a megrendelő a megrendelés vételárát már átutalta, akkor az összeget maximum 3 munkanapon belül visszatérítjük. Az Agro Bolt üzlet az általa történő elállás miatt anyagi felelősséget nem vállal, kártérítési eljárást vele szemben nem kezdeményezhető.

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő

1. szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén: a szerződés megkötésének napjától számított 14 nap elteltével jár le;

2. termék adásvételére irányuló szerződés esetében: attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi;

3. több termék szolgáltatásakor: attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó termék átveszi;

4. több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor: amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi;

5. termék meghatározott időszakon belüli rendszeres szolgáltatására vonatkozó szerződés esetében: attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy átveszi az első terméket.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán – 7773 Villány, Baross G. u. 23.,  elektronikus úton küldött levél útján – agrobolt@gmail.com).

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/ felmondási nyilatkozatát.

Az elállás/felmondás joghatásai 

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Ha a szerződés alapján terméket vett át, Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be. Szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében, ha Ön kérte, hogy a felmondási határidőn belül kezdődjön meg a szolgáltatás teljesítése, felmondása esetén Ön köteles megtéríteni számunkra a szerződés megszűnésének időpontjáig arányosan teljesített szolgáltatásért járó összeget. Hasonlóképpen visszatérítjük az Ön által nyújtott ellenszolgáltatás azon részét, amely meghaladja az általunk nyújtott szolgáltatás ellenértékét.

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön az Agro Bolt üzlet hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön - választása szerint - az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:

Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.

Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő legfeljebb három hónap.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?

A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön - választása szerint - az kellékszavatosságnál meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

1. a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

2. a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

3. a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági

igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított

részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Jótállás

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ha a vállalkozás jogszabály vagy szerződés alapján jótállásra köteles, hibás teljesítés esetén, ha szerződése ilyen kikötést tartalmaz, annak alapján a vállalkozás jótállásra köteles.

Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?

A szerződésben vagy jogszabályban meghatározott jogok és határidő.

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?

A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett.

Felhívjuk a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok a fentiek szerinti meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

Az eladó felelősségvállalása

Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) igyekszik a termékekkel kapcsolatos legbővebb tájékoztatások megadására, de nem vállal felelősséget a termékek gyártójának weblapján, termékleírásában szereplő elírási hibákért, az oldalukon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. Nem vállalunk felelősséget az esetleges szoftverhibák, gépelés során elütések esetén sem.

Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) fenntartja magának a jogot a Felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére.

Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) nem vállal felelősséget sem a látogatók sem a felhasználók irányában a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból vagy a változtatásokból keletkező károkért sem.

Továbbiakban nem vállalunk felelősséget a szállítás során bekövetkezett károkért, mely nem az általunk elvégzett hiányos vagy nem megfelelő csomagolás miatt következett be. Ebben az esetben az érvényben lévő szállítási partnereink és közöttünk fennálló szerződéseknek megfelelően megy végbe a kártalanítási folyamat.

A vásárló felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően.

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) számára. Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) ilyen esetben a többletköltség összegéről számlát állít ki.

Kijelentjük, hogy a harmadik személy által az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik.

A szerződés hatálya

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül. Az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító-számot ad, melyet a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mail-ben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

Szerzői jog

Tilos az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) engedélye nélkül a nevet, képet, logo-t felhasználni minden olyan termékhez vagy szolgáltatáshoz amely nem tartozik a Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.), amely alkalmas az ügyfelek megtévesztésére, a vállalkozás vagy az internetes áruházának, nevének lejáratására. Az internetes oldalon található szöveges információk, képek, emblémák, tipográfiai és design elemek a szerzői jog hatálya alá esnek, tilos azokat az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) írásos engedélye nélkül sokszorosítani, terjeszteni vagy felhasználni.

Záró rendelkezések

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók. Bármilyen fajta jogvita esetén az Agro Bolt Villány ( Andrásyné H. Barbara E.V.) mint üzemeltető székhelye szerinti hatáskörrel rendelkező bíróság (Siklósi Járási Bíróság) az illetékes.

Látogatói adatkezelés honlapunkon – tájékoztató sütik (cookie) alkalmazásáról


A honlapra látogatót a honlapon tájékoztatni kell a sütik alkalmazásáról, és ehhez – a technikailag elengedhetetlenül szükséges munkamenet (session) sütik kivételével – a hozzájárulását kell kérni.

Honlapunk személyi azonosításra teljes mértékben alkalmatlan, úgynevezett technikai sütiket használ.

Technikailag elengedhetetlenül szükséges munkamenet (session) sütik jellemzői:

Az adatkezelés célja: a honlap megfelelő működésének biztosítása. Ezek a sütik ahhoz szükségesek, hogy a látogatók böngészhessék a weboldalt, zökkenőmentesen és teljes körűen használhassák annak funkcióit, a weboldalon keresztül elérhető szolgáltatásokat, így – többek között- különösen a látogató által az adott oldalakon végzett műveletek megjegyzését vagy a bejelentkezett felhasználó azonosítását egy látogatás során. Ezen sütik adatkezelésének időtartama kizárólag a látogató aktuális látogatására vonatkozik, a munkamenet végeztével, illetve a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépéről.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.