Menü
Your Cart

Szállítási információk


 


A csomag kézbesítés menete és főbb jellemzői:


Garantált kézbesítési idő (időgarancia): az MPL vállalja, hogy a küldeményt legkésőbb az átvétel napját követő 1. / legfeljebb 2. munkanapon kézbesíti illetve a kézbesítést megkísérli.

Kétszeri kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő, vagy a címzettel egyeztetett munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.

A kézbesített árú kifizetése: Az MPL házhoz szállításkor készpénzesés bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget is biztosít a címzettek részére. (Amennyiben Ön a megrendeléskor az utánvétes fizetési módot választotta.)A csomagok mérete:

Üzletünk két csomag méretkategóriát különböztet meg.

 • A normál méretű csomag jellemzői, paraméterei: a leghosszabb oldala maximum 750 mm, oldalainak maximális összmérete 2000 mm ( 2 méter), maximális súlya 40 kg.

 • Terjedelmes csomagnak számít minden olyan csomag, amely valamely jellemzőjével ( oldalhossz vagy súly ) túlhaladja a normál csomag maximális jellemzőit. Ezeknek a csomagoknak egyedi szállítási díjai vannak, melyről a megrendelést követően e-mail-ben vagy telefonon értesítjük a vásárlót.

  2019. július 01-től a terjedelmes csomagok postaköltsége a normál méretű csomag súly alapú szállítási költségének a duplája . 

  Egy példa a terjedelmes csomagra : 200 x 30 x 30 cm-es doboz 10 kg-os súllyal kb. 3.840 ft a szállítási költsége.


A normál méretű csomagok kézbesítésének díjszabása utánvétes és átutalásos fizetésnél:


 • 0.1 kg-tól           3 kg-ig             1650.- forint

 • 3 kg-tól              5 kg-ig              1770.- forint
 • 5 kg-tól            10 kg-ig             1920.- forint
 • 10 kg-tól          20 kg-ig             2390.- forint
 • 20 kg-tól          30 kg-ig              3210.- forint
 • 30 kg-tól          40 kg-ig              5270.- forint

A házhoz kézbesítésen kívül lehetősége van POSTAPONTRA vagy POSTÁN MARADÓRA is kérnie csomagját. Bővebb információt erről itt talál !A rendeléssel kapcsolatos információk / kategóriák :

 • Feldolgozás alatt. Minden leadott rendelés automatikusan ebbe a kategóriába kerül. A rendelés áttekintése és a termékek összekészítése alatt marad is a feldolgozás alatt nevű kategória.

 • Beszállítás alatt. Üzletünk készlete és a webáruházban megjelenő készlet információ nem minden esetben van összhangban. A hiányzó termékek beszerzése legtöbb esetben 1, maximum 2 napot vesz igénybe ( kivéve a hétvégi napok ). Amennyiben a terméket forgalmazó Nagyker. csak heti szinten szállít, a termék várható beérkezéséről telefonon vagy e-mail-ben értesítjük a vásárlót.

 • Kiszállítás folyamatban. A megrendelt termékek már úton vannak Ön felé. A postai feladás megtörtént.

 • Teljesítve. Az utánvétes fizetésű csomagok ellenértéke számlánkra történő beérkezését követően teljesítettnek tekinthető a rendelés.

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.