Menü
Your Cart

Rágcsálóirtók

Cikkszám: 02_prokum_pep
Hatóanyag: 0,0025 brodifakum + 0,001% denatórium-benzoát (keserű ízanyag) III. forgalmi kategóriájú irtószer, lakossági felhasználásraA késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér elpusztítható. ..
848 Ft
Nettó ár:668 Ft
Cikkszám: 02_prokum_parafin
Hatóanyag: 0,0025 brodifakum + 0,001% denatórium-benzoát (keserű ízanyag) III. forgalmi kategóriájú irtószer, lakossági felhasználásraA parafinos blokkban kevert hatóanyag lehetővé teszi a fedettlen kültéri használatot is...
1 019 Ft
Nettó ár:802 Ft
Cikkszám: 02_prokum_gran3x50
A Prokum rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. Hatóanyag: 0,0025% brodifakum III. forgalmi kategóriájú irt..
686 Ft
Nettó ár:540 Ft
Cikkszám: 02_prokum_gran
A Prokum rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, íg..
686 Ft
Nettó ár:540 Ft
Cikkszám: 02_rodentox
RODENTOX rágcsálóirtó csalétek felhasználható zárt térben és épületek közvetlen környékén patkány irtására...
804 Ft
Nettó ár:633 Ft
Cikkszám: 02_ratata
A RATATA rágcsálóirtó szer különösen hatékony, mert hatóanyaga a difenakum hosszú idő után jelenik meg újra a magyar piacon. Ennek köszönhetően a RATATA azokat a patkányokat is kíméletlenül elpusztítja, amelyek ellen a régóta forgalomban lévő első generációs hatóanyagok (pl. klórfacinon, kumatetrali..
1 165 Ft
Nettó ár:917 Ft
Cikkszám: 02_protect_pep
Felhasználható:Zárt térben és épületek közvetlen környékén vándorpatkány (Rattus norvegicus) irtására. Lakossági felhasználásra.Rágcsálóirtó granulátumA részletes használati útmutató a csomagolás belső oldalán olvasható. Eléréséhez vágja fel a dobozt az oldalán található, ollóval jelölt perforáció m..
959 Ft
Nettó ár:755 Ft
Cikkszám: 02_killrat_pep
A KILRAT brodifakum hatóanyagú, késleltetett hatású, ezért teljes állományt irtó rágcsáló irtó szer. Használat: Az egyenkénti zacskós pépes irtószert kibontás nélkül, hármasával helyezzük a haszonállatok által nem hozzáférhető helyekre. Falszegélyek, sarkok mentén kihelyezett csalétket kül és beltér..
1 218 Ft
Nettó ár:959 Ft
Cikkszám: 02_killrat_gran
A Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodna..
1 156 Ft
Nettó ár:910 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.