Menü
Your Cart

A megnövekedett forgalmunk és a nagykereskedések leterheltsége miatt a leadott rendelésének teljesítési ideje 5 -15 nap is lehet ! 


Köszönjük megértésüket !

Fűszernövények

Gyártó: ZKI Cikkszám: 25_metpetr_moha
Lombozata dús, tömött. Levélzete erősen fodrozott. A gyökérpetrezselyemtől igénytelenebb a talajjal szemben. Természetesen a vetés előtt itt is jól el kell munkálni a talajt, hogy egyenletes legyen a kelés. Középhosszú tenyészidejű, hajtatásra is alkalmas. Átteleltethető, szedése folyamatos, időpont..
248 Ft
Nettó ár:195 Ft
Gyártó: ZKI Cikkszám: 25_metpetr_sima
Sötétzöld, dús lombú fajta, sima levélzettel. Viszonylag gyorsan növekszik, jól bírja a többszöri vágást. Áttelel, de a töveket késő ősszel fel is szedhetjük, és becserepezve hajtathatjuk. Így a tél folyamán is szedhető. Többet terem, ha a hajtatáshoz augusztus elején vetjük szabad-földbe. Kelésig n..
248 Ft
Nettó ár:195 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_rozmaring01
Örökzöld félcserje. Virágai végállásúak, ajakosak, erősen kiemelkedő fellevelekkel. Színei a világoskéktől a liláig, sokféle árnyalatban megtalálhatóak. Levelei sötétzöldek, egyenesek, tűformájúak, szélük visszahajlik, fonákjuk szürkésen szőrözött. A növény minden része aromás illatú.Használják má..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_soska2
Paréjlórom néven is ismert növény.30-50 cm magas, ovális levelei csomóban nőnek, két oldalt a nyél mellett, kis csúcsokat alkotva behasítottak. Apró pirosas színű virágai a szár végén kalászban nőnek, bugavirágzatot alkotnak. A virágzás május elejétől egészen augusztusig tart.Jellegzetes savanyú íz..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Oregánó 1 gr Agrosel
Elfogyott
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_oregano1
A szurokfű, más néven közönséges szurokfű vagy vadmajoránna (Origanum vulgare) az árvacsalánfélék (Lamiaceae) családjának szurokfű (Origanum) nemzetségébe tartozó fűszer- és gyógynövényfaj, amelyet latin nevéből oregánónak is neveznek.Egész Európában ismerik és használják, de fűszerként főleg a me..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 36_muszsalya1
30–80 cm magasra növő illatos évelő félcserje. Szárának töve fás, sűrű rövid szőröktől szürkés. Fiatal levelei és hajtásai fehér molyhúak. Alsó és középső levelei nyelesek, hosszúkás lándzsásak, ráncosak. Virágai 15–23 mm hosszúak, rendszerint hármasával a lehulló murvalevelek hónaljában ülnek, li..
188 Ft
Nettó ár:148 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_metfokhagyma5
Évelő, 25 - 30 cm magas fűszernövény. Levelei nem csövesek, mint a snidlingé, hanem húsosak. Az egész növény fokhagymaillatú. Napos, tápanyag dús helyet kedvel. Vetés: március-áprilisban. A vetést tartsuk állandóan nedvesen, mivel nagyon lassan kel. Térállás: 25-30 x15-20 cm.&nbs..
356 Ft
Nettó ár:280 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_majoranna1
A növény szárított, morzsolt levele és virágzata a fűszer. A jól kezelt majoránna szürkészöld, egyenletesen morzsolt, erősen aromás, kellemes illatú, kissé hűtő, kesernyés ízű. Illóolajat, keserű anyagot, csersavat tartalmaz. Hazájában évelő, hűvösebb éghajlaton egyéves növény. 30-50 cm magasr..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_levendula04
A levendula fajok legjobban száraz, jó vízelvezetésű homokos vagy kavicsos talajokon fejlődnek teljes napsütötte fekvésben. Nincs különösebb trágyázási igényük. Magas páratartalmú helyeken a gyökerek hajlamosak a rothadásra gombafertőzés következtében.A levendula fómás betegsége (Phoma lavendulae..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_levzeller2
A szárzeller, angol zeller, rúdzeller, vagy halványított zeller (Apium graveolens var. dulce, tévesen halványítónak is titulálják, holott semmit sem halványít; sőt azt kell - termesztése során - halványítani) gumója kicsi és tele van gyökérrel, ezért étkezési célokra nem alkalmas. Levelei 30–40 cm..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_levelpetrezselyem5
Kizárólag lombjáért termesztik, amely a gyökérpetrezselyeménél dúsabb, dekoratívabb. Gyökérzete kezdetben vékony, később elérheti a ceruzavastagságot is, de elágazó és legtöbbször összegabalyodott, ezért azt nem érdemes felhasználni. Cserépbe ültetve nemcsak díszíti a lakást, hanem hasznos is..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_mohafodros5
Kizárólag lombjáért termesztik, amely a gyökérpetrezselyeménél dúsabb, dekoratívabb. Gyökérzete kezdetben vékony, később elérheti a ceruzavastagságot is, de elágazó és legtöbbször összegabalyodott, ezért azt nem érdemes felhasználni. Cserépbe ültetve nemcsak díszíti a lakást, hanem hasznos is..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_kapor3
Egyéves, kissé fásodó szárú növény. Karógyökere 40–60 cm mélyre hatol a talajba, a felső 20–30 cm-es részen egyenletes eloszlásban, de nem túl sűrűn indulnak ki belőle az oldalgyökerek. Gyengén fejlett gyökérrendszere miatt érzékenyen reagál a felső talajréteg vízforgalmára. Hengeres, mere..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_kakukkfu13
Szárazságtűrő, fényigényes. Egyes fajok 20–50 cm hosszúra növő hajtásai elfekvők, mások félgömb alakú bokrokká fejlődnek. A hajtások elágazók, a fekvő részeken legyökeresednek. Virágos hajtásain átellenesen helyezkednek el elliptikus levelei. Apró, ajakos, egyes fajokon lilás rózsaszínű, másokon r..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Fűszerkömény 6 gr Agrosel
Elfogyott
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_fuszerkomeny6
20-50 cm magas, kétnyári növény. Gyökere gumós, fehér színű, ehető, édes ízű, aromás, hasonló a paszternákhoz. Szára csupasz, hosszában barázdált, keskeny lándzsás levelei erősen osztottak. Apró, fehér virágai ernyőben nyílnak, kerekded, barázdált termése 3-4 mm nagyságú, kissé ánizsos, enyhén bor..
356 Ft
Nettó ár:280 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 36_borsfu1
20–50 cm magas, erősen elágazó, fényigényes, szárazságot is tűrő, egyéves növény. Talaj- és termőhely- (-edény) - igénye a majoránnáéval egyező, de annál kevesebb öntözéssel is beéri. Magját március végén, április elején trágyázás után, 1–2 cm mélyen, 25–30 cm sortávolságra vetjük közép kötött ta..
188 Ft
Nettó ár:148 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 36_anizs2
A közönséges ánizs egyéves, lágy szárú növény. Hazánk bármely területén termeszthető, a legtöbb talajon jól fejlődik. Meleg- és tápanyagigényes. Magról szaporítható; március közepén–április elején 30–40 cm-es sortávolságra vetik. A fő- és mellékernyők érésekor, általában júliustól aratják, és cs..
188 Ft
Nettó ár:148 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_lestyan1
Évelő növényAkár 2 méter magasra is megnő. Első évben csak gyöktörzset és tőlevélrózsát fejleszt, a második évben jelenik meg a magszár és a szórt állású levelek. Levelei nyelesek, páratlanul szárnyaltak, az alsók kétszeresen, felfelé már csak egyszeresen. Virágzata összetett ernyő, virágai sárga ..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_bazsalikom2
Egyéves növény. Karószerű főgyökere számos oldalgyökérre ágazik. Nem hatol mélyre, de dús elágazódásával viszonylag nagy talajréteget sző át. Mereven felálló. 40–60 cm hosszú szára a gyökérnyaktól sok oldalhajtásra ágazik el. Kellemes, a szegfűszegre emlékeztető, fanyar illatú, pikáns ízű fűs..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Koriander 5 gr Agrosel Koriander 5 gr Agrosel
Elfogyott
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_koriander5
Egynyári növényNövény magassága 40-100 cm Virágzata összetett ernyő, a virágok lilás színűek. A termés barnássárga, kemény, 2 résztermésből összeforrt iker-kaszat, melyek erőhatásra szétválnak, bordázottakLevele könnyen összetéveszthető a petrezselyemmel, de íze jellegzetesen aromás. A ..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_citromfu13
Évelő növényMagassága elérheti a 150 cm-t. Levelei tojásdad alakúak, enyhén csipkézettek, fűrészesek, citromillatúak. A levelek a négyélű száron keresztben átellenesen állnak. Apró, fehér vagy enyhén pirosas virágai tízesével-húszasával a levélhónaljakban nyílnak, július-augusztusban. A növényre j..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Tárkony 0,4 gr Agrosel
Elfogyott
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 01_tarkony04
Évelő növényCserje szerű növekedésLevelei és fiatal hajtásai is felhasználhatóakDivatos fűszernövényNövény magassága 120-150 cmLeveleit fogyasztják. Friss, zöld állapotában, vagy sóban, illetve ecetes vízben eltéve és szárítva is felhasználható. Saláták, ecetes savanyúságok eltevésénél, de levesek,..
165 Ft
Nettó ár:130 Ft
Tételek: 1 - 22 / 22 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.