Menü
Your Cart

Bio kertészetbe

Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_csigasorompo
CsigasorompóEgynyári virágkeverék vetőszalag.A " Csigasorompó" 40 -50 cm magas színes virágokból áll, melyek egész nyáron át folyamatosan nyílnak.A keverékben lévő virágokat nem kedvelik a csigák, száruk ,levelük szőrős, ezért kerülik őket.A tasak tartalma 3 x 1,33 méter vetőszalag...
635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_mehdoktor
MéhDoktor Egynyári virágkeverékA virágos növények leghatékonyabb beporzói a méhek, dongók, lepkék. A tasakban lévő magvak elvetésével Ön is segítheti ezeknek a hasznos rovaroknak a túlélését.A 60-120 cm magasra növő "MéhDoktor" virágkeverék egész évben vonza és táplálja a hasznos beporzó rovarokat...
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_sarkantyuka
Egynyári dísznövényként ismerjük, de nagyon sokféleképpen hasznosítják a biokertekben. Jól társítható tökfélékkel, káposztafélékkel, retekkel, paradicsommal és zellerrel. Védi ezeket a növényeket a levéltetvektől, elűzi a káposztafélékről a káposztalepkét és a tripszeket. Gyümölcsfák töve ..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_kapor
KertDoktor Kapor(Anethum graveolens) Régóta honos, kedvelt fűszernövény. Egyenletesen nedves, napos helyre vessük. A kapor kedvezően hat sok zöldségféle fejlődésére. Kíválóan társítható paradicsommmal, uborkával, káposztafélékkel, céklával, salátákkal és hagymával.Elűzi a meztelen csigákat, az atká..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_feherhere
KertDoktor Fehérhere(Trifolium repens) A biokertészek kedvelt növénye, a taposott gyepek fontos összetevője. Gyökérgömőiben sok nitrogént köt meg, mély gyökérzetével javítja a talaj minőségét. Gyümölcsfák köré, veteményesek szélébe is célszerű vetni, mert elnyomja a gazakat, egyben kíváló méhlegelő..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_facelia
KertDoktor Facélia(Phacelia tanacetifolia) Lágyszárúak között a legjobban mézelő dísznövény. Nemcsak dísze a virágágyaknak, de kitűnően alkalmas a méhlegelő gyors javítására. Nagy zöldhozama és szerteágazó finom gyökérzete miatt kedvelt zöldtrágya. Termesztésekor a talajban élő fonalférgek és nemat..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_mustar
KertDoktor Mustár(Sinapis alba) Zöldtrágyázásra, talajjavításra használható növény. A nagy zöldtömeg már korábban beárnyékolja a talajt és ezáltal biztosítja a talaj beérését és elnyomja a gazakat. A zöld növénytömeget lekaszálva vagy letépve a talajba áshatjuk, a talajon hagyva mulcsozáshoz, lehor..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_barsony
KertDoktor Bársonyvirág(Tagetes patula nana) Sokoldalúan felhasználható dísznövény. Nemcsak dísze a virágágyaknak, de kitűnő kártevő-elhárító a zöldségeskertünkben. Levéltetvek, fonalférgek ellen sikeresen alkalmazzák a biokertészek. A csigák rendkívül kedvelik a bársonyvirágot, így kevésbé fogják ..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Kerti rovarháló, NATURE Kerti rovarháló, NATURE
Jelenleg nincs!
Gyártó: NATURE Cikkszám: 61_6030460
Kerti rovarháló.Mérete . 2 x 5 méterLyuksűrűsége : 1 x 1 mmAnyaga : UV-álló Poliamid, 38 gr / m2Boltíves vázra szerelhető rovarvédő háló. Földhöz rögzítve véd a mászó és repülő rovarok ellen, de a csigák ellen is hatásos...
8 179 Ft
Nettó ár:6 440 Ft
Gyártó: NATURE Cikkszám: 61_6060140
Csiga riasztó szalag.Öntapadós csigariasztó hatású réz szalag.A csomag tartalma 1 db szalag.A szalag hossza 4 méter, szélessége 30 mm.Használata :A csigariasztó szalag segítségével megóvhatja cserepes, dézsás növényeit a csigák végtelen étvágya ellen. Magas-ágyások védelmére is alkalmas. Használata ..
3 416 Ft
Nettó ár:2 690 Ft
Gyártó: NATURE Cikkszám: 61_6060141
CsigacsapdaHasználatra kész termék. Csak a csomagolásból kell kivenni és beletölteni a csalifolyadékot.A csomag tartalma 2 db csapda...
3 226 Ft
Nettó ár:2 540 Ft
Gyártó: AGROSEL Cikkszám: 09_sarkantyuka
Egynyári dísznövényként ismerjük, de nagyon sokféleképpen hasznosítják a biokertekben. Jól társítható tökfélékkel, káposztafélékkel, retekkel, paradicsommal és zellerrel. Védi ezeket a növényeket a levéltetvektől, elűzi a káposztafélékről a káposztalepkét és a tripszeket. Gyümölcsfák töve ..
199 Ft
Nettó ár:157 Ft
Cikkszám: 02_sargalapbioplan2417
Irtószermentes rovarcsapda, amely a színével vonzza magához a repülő rovarokat és ragadós felületén csapdába esnek. Gyümölcsfákhoz, csemetekertekhez a kártevők gyérítésére, rajzásuk megfigyelésére használjuk. A csomagolás 10 db 24 x 17 cm-es sárga-lapot tartalmaz, amelyeket fellógatva  helyezün..
2 337 Ft
Nettó ár:1 840 Ft
Sárga-lapok virágcseréphez  Aeroxon Sárga-lapok virágcseréphez  Aeroxon
Jelenleg nincs!
Gyártó: BROS Cikkszám: 02_aerox_sargalap
Irtószermentes rovarcsapda, amely a színével vonzza magához a repülő rovarokat és ragadós felületén csapdába esnek. Teraszokon, virágcserepekben a kártevők gyérítésére, rajzásuk megfigyelésére használjuk. A csomagolás 10 db 9 x 13 cm-es sárga-lapot tartalmaz, amelyeket cserépbe tűzve vagy fellógatva..
1 219 Ft
Nettó ár:960 Ft
Gyártó: BROS Cikkszám: 02_BR_384
Irtószermentes rovarcsapda, amely a színével vonzza magához a repülő rovarokat és ragadós felületén csapdába esnek. Teraszokon, virágcserepekben a kártevők gyérítésére, rajzásuk megfigyelésére használjuk. A csomagolás 10 db 7,5 x 12 cm-es sárga-lapot és 5 db tartó rudat tartalmaz, amelyeket cserépbe..
1 194 Ft
Nettó ár:940 Ft
Gyártó: BROS Cikkszám: 02_BR_388
Irtószermentes rovarcsapda, amely a színével vonzza magához a repülő rovarokat és ragadós felületén csapdába esnek. Üvegházakban és fóliasátrakban a kártevők gyérítésére, rajzásuk megfigyelésére használjuk. A csomagolás 10 db 10 x 24 cm-es sárga-lapot tartalmaz, amelyeket fellógatva helyezünk ki a v..
2 029 Ft
Nettó ár:1 598 Ft
Gyártó: BROS Cikkszám: 02_BR_445
A berendezést használhatja lakásban, családi házakban, mellék épületekben, teraszokon vagy bárhol, ahol elektromos csatlakozási lehetőség van. A speciális UV fényforrás oda vonzza a rovarokat és azok a rovarölő háló érintésével elpusztulnak. A termék működése 230V-os hálózatról történik. A fényforrá..
6 116 Ft
Nettó ár:4 816 Ft
Cikkszám: 02_hernyoov
Ragadós szalag hernyók, hangyák és egyéb gyümölcsfa- és díszfa-kártevők befogására. Mindkét oldalon ragadós szalag, így megkönnyíti a felhelyezést. Ellenáll az időjárásnak és hosszú időn át hatásos marad. A szalag szélessége 5 cm, hosszúsága 5 méter...
1 408 Ft
Nettó ár:1 109 Ft
Gyártó: BROS Cikkszám: 02_BR_385
Ragadós szalag hernyók, hangyák és egyéb gyümölcsfa- és díszfa-kártevők befogására. Mindkét oldalon ragadós szalag, így megkönnyíti a felhelyezést. Ellenáll az időjárásnak és hosszú időn át hatásos marad. A szalag szélessége 5 cm, hosszúsága 5 méter...
1 245 Ft
Nettó ár:980 Ft
Tételek: 1 - 19 / 19 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.