Menü
Your Cart

Zöldség, gyümölcs tápoldatok

Gyártó: BROS Cikkszám: 04_BI_1060
Speciális műtrágya granulátum epernek és szamócának a tápanyag utánpótlására szabad földön.Kielégíti mind a palánták, mind a gyümölcsöző növények tápanyag igényeit.Nedves levélfelületre szórni tilos !A doboz 1 kg granulátumot tartalmaz.Elegendő 25 m2-re...
1 988 Ft
Nettó ár:1 565 Ft
Gyártó: BROS Cikkszám: 04_BI_1174
Speciális műtrágya granulátum zöldségféléknek, különösen paradicsom és uborka számára.Kielégíti mind a palánták, mind a gyümölcsöző növények tápanyag igényeit.Szabad földön és fóliasátorban, üvegházban termesztett növények trágyázására egyaránt alkalmas.A doboz 1 kg granulátumot tartalmaz.Elegendő 4..
1 988 Ft
Nettó ár:1 565 Ft
Gyártó: BROS Cikkszám: 04_BI_1130
Speciális műtrágya granulátum alacsony klorid tartalommal áfonya és egyéb savkedvelő növények számára.Megfelelő kiegészítőket tartalmaz a talaj savszintjének fenntartására.A doboz 1 kg granulátumot tartalmaz.Elegendő 50 m2-re vagy 60 növényhez. ..
1 988 Ft
Nettó ár:1 565 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboZn_1L
A FitoHorm Turbo Cink hatóanyagával biztosítja a növények normális növekedését. Ha a talaj foszfortartalma magas, csökkenti a cink felvételét. A megfelelő formuláció alkalmazásával biztosítani tudjunk a levélen keresztüli mikroelempótlást. A növények cink igénye általában minimális, de bizonyos kult..
3 137 Ft
Nettó ár:2 470 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboCa_1L
A FitoHorm Turbo Kalcium, egy az együttműködés szellemében kifejlesztett, új filozófiájú kalciumtrágya. A termék a repcére, káposztafélékre és az almára megfelelő időben alkalmazva különleges megoldást nyújt. A kalciumot, a magnéziumot és a káliumot a növények számára a legkedvezőbb arányban tartalm..
2 972 Ft
Nettó ár:2 340 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboK_1L
A legmagasabb hatóanyag-tartalmú készítményünk (össz.: 97%), a növények „oázisa”, melyben megtalálható 4% nitrogén, 36% kálium és 57% kén. Ez a speciális tápelem-arány rendkívüli hatékonyságot eredményez. A FitoHorm Turbo Kálium folyékony oldatműtrágya lombon keresztül gyorsan és hatékonyan has..
3 632 Ft
Nettó ár:2 860 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboN_1L
A termék növényeink „energiaitala”. A különböző nitrogénformáknak köszönhetően biztosított a növény folyamatos (levélen keresztül történő) nitrogén-ellátása. A kijuttatást követően a nitrogén-felszívódást a karbamid forma garantálja, amely kémiai tulajdonságainak köszönhetően fokozatos és egyen..
2 972 Ft
Nettó ár:2 340 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_bor140_1L
A Polybór 140-ben található polybórát komplex stimulálja a generatív  folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabilitását, s ezáltal elengedhetetlenül szükséges a növények életében.A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fo..
4 375 Ft
Nettó ár:3 445 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Zn65_1L
Hazánk talajai napjainkban mindinkább cinkhiányt mutatnak. Hiányára legérzékenyebben a következő kultúrák reagálnak: kukorica, búza, alma, cseresznye, meggy, őszibarack, szilva, rózsa, bogyósok, paprikafélék. Cinkhiány esetén a levél erezetével párhuzamos klorotikus csíkozottság jelenik meg, a növén..
2 807 Ft
Nettó ár:2 210 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Cu63_1L
A FitoHorm 63 Cu rézoldat folyékony, jól kezelhető formátumú készítmény. Kelatizált réztartalma biztosítja a réz levélen keresztül megvalósuló hatékony felvételét, növénybe történő beépülését, lehetővé téve a tápelemhiány megelőzését, illetve gyors és eredményes orvoslását. Rézhiány okozza a kalászo..
3 054 Ft
Nettó ár:2 405 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Vas55_1L
A vasnak fontos szerepe van a klorofill és fehérje szintézisben, enzimalkotó, főleg a légzést és az anyagcserét szabályozza. Nehezen mozog a növényben, nehezen mobilizálódik. Hiánya leggyakrabban a szőlő és gyümölcskultúrákban fordul elő. Relatív vashiány léphet fel tömörödött, levegőtlen, lúgos vag..
2 807 Ft
Nettó ár:2 210 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Mn54_1L
Lúgos talajon a növények mangán felvétele gátolt. A hosszú, tartós szárazság, a talajtömörödés, a belvíz, illetve a meszezést követő időszak a legtöbb esetben ugyancsak mangánhiányt eredményez. A kalászosok különösen érzékenyek a mangánellátás stabilitására. Esetükben fontos ismérv, hogy a mang..
2 807 Ft
Nettó ár:2 210 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Ca40_1L
A gyümölcsminőséget meghatározó tápelemek közül az egyik legfontosabb a kalcium, amelynek ismert, általános hatása a gyümölcs érési folyamatainak lassítása, késleltetése. A kedvező kalciumellátottságú gyümölcsök légzésintenzitása kisebb, általában keményebb húsállományúak, ezért jobban tárolhatók, k..
2 807 Ft
Nettó ár:2 210 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_K39_1L
Fokozza a termések minőségét, színeződését és cukortartalmát, javítja a növények betegséggel, hideg és szárazsággal szembeni ellenálló képességét. Könnyen mobilizálódó elem, hiánya az alsó leveleken jelentkezik. Legáltalánosabb hiánytünete, hogy a növény turgorszabályozásában zavar keletkezik. A növ..
2 972 Ft
Nettó ár:2 340 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_30P_1L
A növényben jól mobilizálódó, mozgékony elem, a virágzást követő megtermékenyítés után a termésbe irányul. Hiányában korlátozott a gyökérzet fejlődése (csökkent mértékű tápanyagfelvétel), kevésbé elágazó, gyenge hajtások fejlődnek, súlyos esetben a növény felkopaszodhat. Az alsó levélfonák sötétzöld..
3 054 Ft
Nettó ár:2 405 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Mg24_1L
Hazai talajaink magnéziumtartalma általában kielégítő, hiánya mégis meg-megjelenik. Ennek hátterében legtöbbször a talajban mellette lévő ún. antagonista tápelemek (kálium-, réz-, mangán-, ammóniumion) túlsúlya áll. Hiánya először az idősebb leveken jelentkezik, a levelek kivilágosodnak, majd, sárgu..
2 889 Ft
Nettó ár:2 275 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_nitrogen14_1L
Hiányában a levelek halványak, sárgulnak, kicsik maradnak. A levélsárgulás a levelek csúcsától indul, a hajtások merevek, szárhoz simulóak lesznek.Gátolt a fotoszintézis, visszamaradt a növekedés, rövidülnek az ízközök, vontatott a virágrészek fejlődése is, korai gyümölcshullás lép fel. Csökken a nö..
2 972 Ft
Nettó ár:2 340 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_bor10_1L
A FitoHorm 10 B bórtartalmú műtrágya oldat, kelátképzővel, mely levéltrágyaként és tápoldatként minden növényi kultúrában tápanyag utánpótlására vagy hiánybetegségek megelőzésére, gyógyítására használható.A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, foko..
2 642 Ft
Nettó ár:2 080 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_szolo_1L
Ideális összetételben és arányban tartalmazza a mikroelemeket szőlő és gyümölcsfélékhez. Leggyakrabban kialakuló mikroelem hiánybetegségek orvosolhatók vagy előzhetők meg a készítménnyel. A FitoHorm Szőlő - Gyümölcs komplex mikroelem összetételű lombtrágya segíti a fiatal telepítésű ültetvények fejl..
2 807 Ft
Nettó ár:2 210 Ft
Fitohorm kiskert tápoldat 1 literes
Jelenleg nincs!
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_kiskert_1L
A FitoHorm Kiskert felhasználása segítségével a talajból nem vagy nehezen felvehető mikroelemeket pótolhatjuk. A növények zöldebbé válnak, ellenállóbak lesznek a különböző gombás fertőzésekkel szemben, jobban tűrik az időjárási szélsőségeket. Segít a gyümölcsök, zöldségek zamatos termésének kialakul..
1 937 Ft
Nettó ár:1 525 Ft
Tételek: 1 - 20 / 20 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.