Menü
Your Cart

Fito Horm

Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboZn_1L
A FitoHorm Turbo Cink hatóanyagával biztosítja a növények normális növekedését. Ha a talaj foszfortartalma magas, csökkenti a cink felvételét. A megfelelő formuláció alkalmazásával biztosítani tudjunk a levélen keresztüli mikroelempótlást. A növények cink igénye általában minimális, de bizonyos kult..
1 588 Ft
Nettó ár:1 250 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboCa_1L
A FitoHorm Turbo Kalcium, egy az együttműködés szellemében kifejlesztett, új filozófiájú kalciumtrágya. A termék a repcére, káposztafélékre és az almára megfelelő időben alkalmazva különleges megoldást nyújt. A kalciumot, a magnéziumot és a káliumot a növények számára a legkedvezőbb arányban tartalm..
1 556 Ft
Nettó ár:1 225 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboK_1L
A legmagasabb hatóanyag-tartalmú készítményünk (össz.: 97%), a növények „oázisa”, melyben megtalálható 4% nitrogén, 36% kálium és 57% kén. Ez a speciális tápelem-arány rendkívüli hatékonyságot eredményez. A FitoHorm Turbo Kálium folyékony oldatműtrágya lombon keresztül gyorsan és hatékonyan has..
1 985 Ft
Nettó ár:1 563 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboMg_1L
A FitoHorm Turbo Magnézium egy különleges hatású és kultúrnövényeink számára kiválóan felvehető termék. Mindezt különleges tisztaságú alapanyagának és gondos formulázásának köszönheti. A hatóanyagai között szerepelő magnézium egyedülálló hatékonysággal felvehető a növények számára.A FitoHorm Turbo M..
1 985 Ft
Nettó ár:1 563 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboN_1L
A termék növényeink „energiaitala”. A különböző nitrogénformáknak köszönhetően biztosított a növény folyamatos (levélen keresztül történő) nitrogén-ellátása. A kijuttatást követően a nitrogén-felszívódást a karbamid forma garantálja, amely kémiai tulajdonságainak köszönhetően fokozatos és egyen..
1 191 Ft
Nettó ár:938 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_bor140_1L
A Polybór 140-ben található polybórát komplex stimulálja a generatív  folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabilitását, s ezáltal elengedhetetlenül szükséges a növények életében.A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fo..
1 899 Ft
Nettó ár:1 495 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Zn65_1L
Hazánk talajai napjainkban mindinkább cinkhiányt mutatnak. Hiányára legérzékenyebben a következő kultúrák reagálnak: kukorica, búza, alma, cseresznye, meggy, őszibarack, szilva, rózsa, bogyósok, paprikafélék. Cinkhiány esetén a levél erezetével párhuzamos klorotikus csíkozottság jelenik meg, a növén..
1 429 Ft
Nettó ár:1 125 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Cu63_1L
A FitoHorm 63 Cu rézoldat folyékony, jól kezelhető formátumú készítmény. Kelatizált réztartalma biztosítja a réz levélen keresztül megvalósuló hatékony felvételét, növénybe történő beépülését, lehetővé téve a tápelemhiány megelőzését, illetve gyors és eredményes orvoslását. Rézhiány okozza a kalászo..
1 588 Ft
Nettó ár:1 250 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Vas55_1L
A vasnak fontos szerepe van a klorofill és fehérje szintézisben, enzimalkotó, főleg a légzést és az anyagcserét szabályozza. Nehezen mozog a növényben, nehezen mobilizálódik. Hiánya leggyakrabban a szőlő és gyümölcskultúrákban fordul elő. Relatív vashiány léphet fel tömörödött, levegőtlen, lúgos vag..
1 429 Ft
Nettó ár:1 125 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Mn54_1L
Lúgos talajon a növények mangán felvétele gátolt. A hosszú, tartós szárazság, a talajtömörödés, a belvíz, illetve a meszezést követő időszak a legtöbb esetben ugyancsak mangánhiányt eredményez. A kalászosok különösen érzékenyek a mangánellátás stabilitására. Esetükben fontos ismérv, hogy a mang..
1 429 Ft
Nettó ár:1 125 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Ca40_1L
A gyümölcsminőséget meghatározó tápelemek közül az egyik legfontosabb a kalcium, amelynek ismert, általános hatása a gyümölcs érési folyamatainak lassítása, késleltetése. A kedvező kalciumellátottságú gyümölcsök légzésintenzitása kisebb, általában keményebb húsállományúak, ezért jobban tárolhatók, k..
1 318 Ft
Nettó ár:1 038 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_K39_1L
Fokozza a termések minőségét, színeződését és cukortartalmát, javítja a növények betegséggel, hideg és szárazsággal szembeni ellenálló képességét. Könnyen mobilizálódó elem, hiánya az alsó leveleken jelentkezik. Legáltalánosabb hiánytünete, hogy a növény turgorszabályozásában zavar keletkezik. A növ..
1 318 Ft
Nettó ár:1 038 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_30P_1L
A növényben jól mobilizálódó, mozgékony elem, a virágzást követő megtermékenyítés után a termésbe irányul. Hiányában korlátozott a gyökérzet fejlődése (csökkent mértékű tápanyagfelvétel), kevésbé elágazó, gyenge hajtások fejlődnek, súlyos esetben a növény felkopaszodhat. Az alsó levélfonák sötétzöld..
1 365 Ft
Nettó ár:1 075 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Mg24_1L
Hazai talajaink magnéziumtartalma általában kielégítő, hiánya mégis meg-megjelenik. Ennek hátterében legtöbbször a talajban mellette lévő ún. antagonista tápelemek (kálium-, réz-, mangán-, ammóniumion) túlsúlya áll. Hiánya először az idősebb leveken jelentkezik, a levelek kivilágosodnak, majd, sárgu..
1 429 Ft
Nettó ár:1 125 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_nitrogen14_1L
Hiányában a levelek halványak, sárgulnak, kicsik maradnak. A levélsárgulás a levelek csúcsától indul, a hajtások merevek, szárhoz simulóak lesznek.Gátolt a fotoszintézis, visszamaradt a növekedés, rövidülnek az ízközök, vontatott a virágrészek fejlődése is, korai gyümölcshullás lép fel. Csökken a nö..
1 287 Ft
Nettó ár:1 013 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_bor10_1L
A FitoHorm 10 B bórtartalmú műtrágya oldat, kelátképzővel, mely levéltrágyaként és tápoldatként minden növényi kultúrában tápanyag utánpótlására vagy hiánybetegségek megelőzésére, gyógyítására használható.A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, foko..
1 270 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_komplexplus_1/1
A FitoHorm Komplex Plusz, klórmentes műtrágya keverék mikroelemekkel dúsítva, kerti, balkon, cserepes dísznövények és zöldségnövények tápanyag-utánpótlására. Mint neve is elárulja olyan összetett, szilárd öntöző műtrágya, amely a legfontosabb makro- és mikroelemet nagy mennyiségben tartalmazza. Össz..
1 668 Ft
Nettó ár:1 313 Ft
Fitohorm komplex plusz tápsó 330 gr
Jelenleg nincs!
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_komplexplus_0,33
A FitoHorm Komplex Plusz, klórmentes műtrágya keverék mikroelemekkel dúsítva, kerti, balkon, cserepes dísznövények és zöldségnövények tápanyag-utánpótlására. Mint neve is elárulja olyan összetett, szilárd öntöző műtrágya, amely a legfontosabb makro- és mikroelemet nagy mennyiségben tartalmazza. Össz..
1 350 Ft
Nettó ár:1 063 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_leander_1L
A FitoHorm Leander kifejezetten a növény számára fontos tápelemeket tartalmaz. Igazi előnye abban rejlik, hogy a makro-elemek mellett egy teljes mikroelem-sort is tartalmaz. A makro-elemek a vastagabb gyökérzetért, hajtásnövekedésért felelősek. A mikroelemek felelősek az egészséges, zöld levélzet ki..
1 191 Ft
Nettó ár:938 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_leveles_1L
Kifejezetten levelével díszítő növények táplálására fejlesztett termék. Segítségével kiküszöbölhető a nitrogénhiányból eredő alulról történő levélsárgulás/-hullás. Klórmentes műtrágyaoldat mikroelemekkel dúsítva. Balkon és levél dísznövények tápanyag-utánpótlására alkalmazandó készítmény. A kezelése..
1 191 Ft
Nettó ár:938 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_muskatli_1L
Klórmentes műtrágya oldat muskátlik petúniák és egyéb virágzó balkon-és szobanövények tápanyag utánpótlására. A kezelések hatására több virág képződik, dúsul a hajtásrendszer, a növény hamarabb kitölti a rendelkezésre álló teret. Rendszeres használatával megakadályozható, hogy a cserépben, kaspóban ..
1 111 Ft
Nettó ár:875 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_orokzold_1L
A FitoHorm Örökzöld tuják, fenyőfélék és egyéb zöld levelükkel díszítő kerti, vagy balkonban nevelt növények tápanyag-utánpótlására, felfrissítésére, illetve táplálására ajánlott. Magas vas- és magnéziumtartalmának köszönhetően klorofil képzésre ösztönzi a növényeket, közvetlen hatással zöldíti a le..
1 511 Ft
Nettó ár:1 190 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_szolo_1L
Ideális összetételben és arányban tartalmazza a mikroelemeket szőlő és gyümölcsfélékhez. Leggyakrabban kialakuló mikroelem hiánybetegségek orvosolhatók vagy előzhetők meg a készítménnyel. A FitoHorm Szőlő - Gyümölcs komplex mikroelem összetételű lombtrágya segíti a fiatal telepítésű ültetvények fejl..
1 382 Ft
Nettó ár:1 088 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_viragkedvenc_1L
Ideális alkalmazása során 2 liter vízhez 1 kupak tápoldatot használva öntözzünk. Azoknak tökéletes megoldás, akiknek virágzó és levelükkel díszítő növényeik vannak vegyesen, és nem akarnak többféle termékvariációt alkalmazni. Így egy termékkel az összes növénynek egyaránt kedvezhetnek.Felhasználási ..
1 111 Ft
Nettó ár:875 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_kiskert_1L
A FitoHorm Kiskert felhasználása segítségével a talajból nem vagy nehezen felvehető mikroelemeket pótolhatjuk. A növények zöldebbé válnak, ellenállóbak lesznek a különböző gombás fertőzésekkel szemben, jobban tűrik az időjárási szélsőségeket. Segít a gyümölcsök, zöldségek zamatos termésének kialakul..
1 509 Ft
Nettó ár:1 188 Ft
Tételek: 1 - 25 / 25 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.