Menü
Your Cart

BBQ Ring grill

BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
BBQ Ring grill
32 614 Ft
Nettó ár: 25 680 Ft
  • Raktáron: Készleten
  • Cikkszám: 33_BBQgrill_44ring
  • Súly: 11.50kg

A termék leírása :

A grillezés elválaszthatatlan része a nyárnak, akár barátainkkal, akár családunkkal tartunk összejövetelt. Amennyiben Ön is – mint több ezer család – a meleg estéken ízletes vacsorákat szeretne a szabad égbolt alatt, szerezze be a faszenes G21 BBQ Ring grillt

Biztonság mindenek felett

A stabil acélszerkezet biztosítja, hogy a grill ne boruljon fel. Az egész konstrukció aprólékosan megmunkált felület, mely lényegesen megkönnyíti karbantartását. A grill alján található praktikus kosárkába elhelyezheti grillező eszközeit, egy vízzel teli üveget és sok más hasznos kiegészítőt a kényelmes grillezéshez. Át kell helyeznie a grilljét? Semmi probléma, hiszen a görgős kerekeknek köszönhetően könnyen és kényelmesen helyezheti át grilljét egyik helyről a másikra. 

Mi lesz a hamuval?

hamut összegyűjtő nagy tároló szuper segítőtárs a grill egyszerű tisztításához. A hamutartó kiürítése csak pár másodpercet vesz igénybe. Fogja meg a tárolót a fülénél, biztosítsa ki, borítsa ki a hamut, majd tegye vissza a helyére. Így megelőzi, hogy összepiszkolja a kezét, vagy a grilljét.

fedő speciálisan lett kialakítva, hogy felnyitása után ne kelljen tartania a kezével.  A praktikus pánt megtartja a fedőt nyitott állapotában, így nem kell megválnia kedvenc sörétől a hús megfordítása közben sem.

Már bepácolta a húst? Tökéletes, akkor gyújtsa be a szenet, hívja meg barátait, és élvezzék a grillezett hús, kolbász, sajt és zöldségek nagyszerű ízét bármikor a grillszezon alatt.

Paraméterek:
A grillező terület méretei: 2 250 cm2, átmérő 53,5 cm 
A tároló rács méretei: 29 x 41 cm 
Szén rostély átmérője: 39 cm
A grill méretei: 54 x 92 x 57 cm 
Súly: 11,5 kg
Két fogantyú
Futókerekek
Zárófedél pántta
Tároló rostély az étel melegen tartására
Nagy eltávolítható tároló a hamunak


Jótállás 24 Hónap

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: Grillsütő ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatvédelmi nyilatkozat.