Menü
Your Cart

Elemes vakondriasztó készülék 100 m2

Elemes vakondriasztó készülék 100 m2
Elemes vakondriasztó készülék 100 m2
Elemes vakondriasztó készülék 100 m2
Elemes vakondriasztó készülék 100 m2
Elemes vakondriasztó készülék 100 m2
15 608 Ft
Nettó ár: 12 290 Ft
  • Raktáron: Készleten
  • Cikkszám: 60_wk0675
  • Súly: 300.00g

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


WK 0675: Vakondriasztó 100 m2

Működési elv:

A vakondriasztó készülék hanghullámokat kelt, melyek áthatolnak a talajon, és zavarják a kártevő rágcsálók (vakondok, mezei egerek stb.) idegrendszerét, a terület elhagyására kényszerítve őket.

A vakondriasztó készülékek ellenállnak az üzemeltetési környezetben várható esőnek, hónak, illetve a locsoló rendszerek által permetezett víznek. Ez a modell nedves és homokos talajon működik a leghatékonyabban.

Üzembe helyezés:

Vegye le a fedelet. A jelöléseknek megfelelően helyezze be az elemeket. Ha jól rakta be az elemeket, a készülék automatikusan bekapcsol. A készülék hat másodpercenként ad hangot. Helyezze vissza a fedelet, majd a lezáráshoz nyomja le azt.

Telepítés:

Az ásócső segítségével ásson le a vakondok járataiig. Csatlakoztassa a csövet a készülékhez, majd negyed fordulattal, ütközésig fordítsa el jobba. Vezesse a csövet a rágcsálók járataiba, magát a készüléket a talajszint felett hagyva. Ügyeljen rá, hogy a csőbe ne kerüljön föld, mivel ez akadályozza a készülék megfelelő működését. Ne használjon kalapácsot a készülék elhelyezéséhez; semmilyen módon ne erőltesse a készüléket, mivel ezzel kárt tehet abban. Ügyeljen rá, hogy a készülék ne ütközzön akadályokba (gyökerek, kövek, stb.). Rendszeresen helyezze át a vakondriasztókat, hogy a kártevők ne szokjanak hozzá azok jelenlétéhez.

A készülék 4 darab "D" elemmel működik (LR20) melyek nem tartozékai. Megfelelő minőségű elemekkel a készülékek 4 - 6 hónapig működtethetők.

Újrahasznosítás: A leselejtezett készülék újrahasznosítható. Ne helyezze el a háztartási hulladékban vagy közterületen. A tönkrement készüléket vigye egy kijelölt gyűjtőhelyre. 

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: elemes , vakond ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.