Menü
Your Cart

Rágcsálóirtók

Cikkszám: 02_prokum_pep
Prokum / rágcsálóirtó pépHatóanyag: 0,0025 brodifakum + 0,001% denatórium-benzoát (keserű ízanyag) III. forgalmi kategóriájú irtószer, lakossági felhasználásraA késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér elpusztítható. ..
933 Ft
Nettó ár:735 Ft
Cikkszám: 02_prokum_parafin
Prokum / parafinos rágcsálóirtó Hatóanyag: 0,0025 brodifakum + 0,001% denatórium-benzoát (keserű ízanyag) III. forgalmi kategóriájú irtószer, lakossági felhasználásra.A parafinos blokkban kevert hatóanyag lehetővé teszi a fedettlen kültéri használatot is...
1 132 Ft
Nettó ár:891 Ft
Cikkszám: 02_prokum_gran3x50
Prokum / rágcsálóirtó granulátumA Prokum rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását.A késleltetett hatása miatt ..
686 Ft
Nettó ár:540 Ft
Cikkszám: 02_prokum_gran
Prokum / rágcsálóirtó granulátumA Prokum rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A késleltetett hatása miatt..
686 Ft
Nettó ár:540 Ft
Cikkszám: 02_rodentox
RODENTOX / rágcsálóirtó csalétek Felhasználható zárt térben és épületek közvetlen környékén patkány és egér irtására...
986 Ft
Nettó ár:776 Ft
Cikkszám: 02_ratata
RaTaTa / rágcsálóirtó keverékA RATATA rágcsálóirtó szer különösen hatékony, mert hatóanyaga a difenakum hosszú idő után jelenik meg újra a magyar piacon. Ennek köszönhetően a RATATA azokat a patkányokat is kíméletlenül elpusztítja, amelyek ellen a régóta forgalomban lévő első generációs hatóanyagok ..
1 567 Ft
Nettó ár:1 234 Ft
Cikkszám: 02_protect_pep
Protect / rágcsálóirtó pépFelhasználható:Zárt térben és épületek közvetlen környékén vándorpatkány (Rattus norvegicus) irtására. Lakossági felhasználásra.A késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér elpusztítható. ..
1 176 Ft
Nettó ár:926 Ft
Cikkszám: 02_killrat_pep
Killrat / rágcsálóirtó pépA KILRAT brodifakum hatóanyagú, késleltetett hatású, ezért teljes állományt irtó rágcsáló irtó szer. Használat: Az egyenkénti zacskós pépes irtószert kibontás nélkül, hármasával helyezzük a haszonállatok által nem hozzáférhető helyekre. Falszegélyek, sarkok mentén kihelyeze..
1 457 Ft
Nettó ár:1 147 Ft
Cikkszám: 02_killrat_gran
Killrat / patkányirtó granulátumA Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A késleltetett hatása ..
1 378 Ft
Nettó ár:1 085 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.