Menü
Your Cart

Szállítási információk / Díjak

 és       

A csomag kézbesítés menete és főbb jellemzői:


Garantált kézbesítési idő (időgarancia): Futárjaink vállalják, hogy a küldeményt legkésőbb az átvétel napját követő 1. / legfeljebb 2. munkanapon kézbesíti illetve a kézbesítést megkísérlik.

Kétszeri kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, a következő, vagy a címzettel egyeztetett munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. 

Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.

A kézbesített árú kifizetése: A szállítmányozók, házhoz szállításkor készpénzes és bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget is biztosítanak a címzettek részére. (Amennyiben Ön a megrendeléskor az utánvétes fizetési módot választotta.)

A kézbesített árú átvétele : Amennyiben Ön a megrendelésnél a bankkártyás vagy a banki átutalásos fizetési módot választotta, a futártól már csak a csomagot kell átvennie. Fizetnie már nem kell !A csomagok mérete:

Üzletünk két csomag méretkategóriát különböztet meg.

 • A normál méretű csomag jellemzői, paraméterei: a leghosszabb oldala maximum 200 cm, oldalainak maximális összmérete 3000 mm ( 3 méter), maximális súlya 40 kg.

 • Terjedelmes csomagnak számít minden olyan csomag, amely valamely jellemzőjével ( oldalhossz vagy súly ) túlhaladja a normál csomag maximális jellemzőit. Ezeknek a csomagoknak egyedi szállítási díjai vannak, melyről a megrendelést követően e-mail-ben vagy telefonon értesítjük a vásárlót.


  A normál méretű csomagok, háznál való kézbesítésének díjszabása bankkártyás és banki átutalásos fizetésnél:Csomag SúlyaGLSMPLPénznem
0,1 - 3 kg-ig2310.-1990.-Ft.
3,01 - 5 kg-ig2900.-1990.-Ft.
5,01 - 10 kg-ig3480.-1990.-Ft.
10,01 - 20 kg-ig4410.-2990.-Ft.
20,01 - 30 kg-ig5800.-5990.-Ft.
30,01 - 40 kg-ig7540.-5990.-Ft.


 • Amennyiben a kosár tartalma vagy méretileg, vagy a súlya miatt nem teszi lehetővé az egy csomagban való kiszállítást, felvesszük a kapcsolatot a vásárlóval.  A normál méretű csomagok kézbesítésének díjszabása utánvétes fizetésnél:


  • Amennyiben Ön utánvéttel szeretné csomagját kifizetni a futárnak vagy az átvételi pontnak megjelölt csomagponton / automatánál, utánvét kezelési költséget számítunk fel. 
        és   

  A házhoz kézbesítésen kívül lehetősége van GLS CsomagPont -ra vagy MPL csomagpontokra / csomag automatákba is kérnie csomagját.

  A 2024 március 28.-tól érvényes kormányrendelet értelmében az MPL csomagpontokra kézbesített csomagok, bankkártyás és átutalásos fizetés esetén ( előre fizetett csomagok ) , 20 kg tömegig egységesen bruttó 990.- forintos szállítási költségen vállálja az MPL a szállítást.  A rendeléssel kapcsolatos információk / kategóriák :

  • Feldolgozás alatt. Minden leadott rendelés automatikusan ebbe a kategóriába kerül. A rendelés áttekintése és a termékek összekészítése alatt marad is a feldolgozás alatt nevű kategória.


  • Beszállítás alatt. Üzletünk készlete és a webáruházban megjelenő készlet információ nem minden esetben van összhangban. A hiányzó termékek beszerzése legtöbb esetben 1, maximum 2 napot vesz igénybe ( kivéve a hétvégi napok ). Amennyiben a terméket forgalmazó Nagyker. csak heti szinten szállít, a termék várható beérkezéséről telefonon vagy e-mail-ben értesítjük a vásárlót.


  • Kiszállítás folyamatban. A megrendelt termékek már úton vannak Ön felé. A postai feladás megtörtént.


  • Teljesítve. Az utánvétes fizetésű csomagok ellenértéke számlánkra történő beérkezését követően teljesítettnek tekinthető a rendelés.  A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.