Menü
Your Cart

Fitohorm család

Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboZn_1L
A FitoHorm Turbo Cink hatóanyagával biztosítja a növények normális növekedését. Ha a talaj foszfortartalma magas, csökkenti a cink felvételét. A megfelelő formuláció alkalmazásával biztosítani tudjunk a levélen keresztüli mikroelempótlást. A növények cink igénye általában minimális, de bizonyos kult..
3 137 Ft
Nettó ár:2 470 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_turboN_1L
A termék növényeink „energiaitala”. A különböző nitrogénformáknak köszönhetően biztosított a növény folyamatos (levélen keresztül történő) nitrogén-ellátása. A kijuttatást követően a nitrogén-felszívódást a karbamid forma garantálja, amely kémiai tulajdonságainak köszönhetően fokozatos és egyen..
2 972 Ft
Nettó ár:2 340 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_bor140_1L
A Polybór 140-ben található polybórát komplex stimulálja a generatív  folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabilitását, s ezáltal elengedhetetlenül szükséges a növények életében.A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fo..
4 375 Ft
Nettó ár:3 445 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Zn65_1L
Hazánk talajai napjainkban mindinkább cinkhiányt mutatnak. Hiányára legérzékenyebben a következő kultúrák reagálnak: kukorica, búza, alma, cseresznye, meggy, őszibarack, szilva, rózsa, bogyósok, paprikafélék. Cinkhiány esetén a levél erezetével párhuzamos klorotikus csíkozottság jelenik meg, a növén..
2 807 Ft
Nettó ár:2 210 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Cu63_1L
A FitoHorm 63 Cu rézoldat folyékony, jól kezelhető formátumú készítmény. Kelatizált réztartalma biztosítja a réz levélen keresztül megvalósuló hatékony felvételét, növénybe történő beépülését, lehetővé téve a tápelemhiány megelőzését, illetve gyors és eredményes orvoslását. Rézhiány okozza a kalászo..
3 054 Ft
Nettó ár:2 405 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Mn54_1L
Lúgos talajon a növények mangán felvétele gátolt. A hosszú, tartós szárazság, a talajtömörödés, a belvíz, illetve a meszezést követő időszak a legtöbb esetben ugyancsak mangánhiányt eredményez. A kalászosok különösen érzékenyek a mangánellátás stabilitására. Esetükben fontos ismérv, hogy a mang..
2 807 Ft
Nettó ár:2 210 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_Mg24_1L
Hazai talajaink magnéziumtartalma általában kielégítő, hiánya mégis meg-megjelenik. Ennek hátterében legtöbbször a talajban mellette lévő ún. antagonista tápelemek (kálium-, réz-, mangán-, ammóniumion) túlsúlya áll. Hiánya először az idősebb leveken jelentkezik, a levelek kivilágosodnak, majd, sárgu..
2 889 Ft
Nettó ár:2 275 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_komplexplus_1/1
A FitoHorm Komplex Plusz, klórmentes műtrágya keverék mikroelemekkel dúsítva, kerti, balkon, cserepes dísznövények és zöldségnövények tápanyag-utánpótlására. Mint neve is elárulja olyan összetett, szilárd öntöző műtrágya, amely a legfontosabb makro- és mikroelemet nagy mennyiségben tartalmazza. Össz..
3 467 Ft
Nettó ár:2 730 Ft
Gyártó: Fito Horm Cikkszám: 11_leander_1L
A FitoHorm Leander kifejezetten a növény számára fontos tápelemeket tartalmaz. Igazi előnye abban rejlik, hogy a makro-elemek mellett egy teljes mikroelem-sort is tartalmaz. A makro-elemek a vastagabb gyökérzetért, hajtásnövekedésért felelősek. A mikroelemek felelősek az egészséges, zöld levélzet ki..
2 559 Ft
Nettó ár:2 015 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.