Menü
Your Cart

Kapu szigetelő fa és fém oszlopra

Kapu szigetelő fa és fém oszlopra
Kapu szigetelő fa és fém oszlopra
Kapu szigetelő fa és fém oszlopra
Kapu szigetelő fa és fém oszlopra
Kapu szigetelő fa és fém oszlopra
1 105 Ft
Nettó ár: 870 Ft
  • Raktáron: Készleten
  • Cikkszám: 39_K44237
  • Súly: 70.00g

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


A villanypásztor kerítések nélkülözhetetlen eleme a kapu, ahol ideiglenesen meg tudjuk szakítani a ki- és bejutás idejére a villanypásztor vezetéket. A kapu oszlopokhoz tervezett villanypásztor szigetelővel és egy kapu markolat segítségével egy mozdulattal megszakíthatjuk az áram alatt lévő villanypásztor vezetéket. A kapukhoz tervezett villanypásztor szigetelő egyszerűen rögzíthető 2 facsavarral a fa oszlophoz vagy önmetsző csavarral a fém oszlophoz.  

Szerelési tanács:

A villanypásztor kerítés tervezésekor Vásárlóink gyakran megfeledkeznek a kapu kialakításáról. A villanypásztor kerítés vezetéken úgy tudunk csak átjutni, hogy megszakítjuk a villanypásztor vezetéket a bejutás idejére, majd magunk mögött újra zárjuk az áramkört formáló vezetéket. A kapu kialakítása legegyszerűbben a vezeték oszlop melletti elvágásával történhet. Az elvágott vezeték végére egy szigetelt "kapu markolatot" kell kötni, amivel az áram alatt lévő vezetéket is biztonságosan meg tudjuk fogni. Ennél a "rugós kapu szett" használata praktikusabb és nem sokkal drágább megoldás, mert a nyitás idejére az összehúzódott rugó az elvágott vezetékkel szemben nem lóg le a földre, sőt kisebb az esélye, hogy véletlenül a lábszárunkhoz ér az áram alatt lévő vezeték.

A fenti akasztós szigetelő azt a célt szolgálja, hogy a kapu markolatot könnyen le és fel tudjuk akasztani az oszlopra, miközben a markolat belsejében futó vezeték és a markolat végén lévő fém akasztón keresztül feszültség csökkenés nélkül vezessük az áramot a villanypásztor kerítés további részébe.

Fontos !Ne feledkezzünk el, hogy a villanypásztor kapu nyitásakor a kapu két oldalán található kerítés között megszakítjuk az áramot. Az áram megszakításával hosszú villanypásztor kerítés rendszerek esetén esetlegesen egy-egy szakasz áram nélkül maradhat, ami lehetőséget adhat az állatok elszabadulására.Ennek elkerüléséhez szigetelt kábel segítségével kössük össze villanypásztor kerítés kapujának két oszlopát a föld alatt. A fenti akasztós kapu szigetelőn található menetes csavar kiválóan alkalmas a földkábel rögzítő szemének a szigetelőhöz történő csatlakoztatásához.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.