Menü
Your Cart

Master öntözővezérlő

Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
Master öntözővezérlő
42 755 Ft
Nettó ár: 33 665 Ft
  • Raktáron: Készleten
  • Cikkszám: 23_1892_29
  • Súly: 1.00kg

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


A vízcsapra szerelt GARDENA Master öntözőkomputer segítségével vezérelhető a kert automatikus öntözése, úgymint az esőztetők, a csepegtető öntözőrendszer, pl. a Micro-Drip-System vagy a GARDENA Sprinklersystem.

Az öntözési idők programozása egyszerű: az eljárás megkönnyítésére a nagy, jól olvasható kijelzővel rendelkező kezelőegység levehető. A kijelzőn a tíz választható nyelv egyikén útmutatás jelenik meg a programozás egyes lépéseiről és azok helyes sorrendjéről.

A könnyen használható, nagy forgatógombbal gyorsan ellenőrizhetők a kívánt adatok.

Napi hat független program vagy öntözési intervallum állítható be, melyek hossza 1 perc és 4 óra között lehet. További rugalmasságot biztosít, hogy tetszés szerint kiválaszthatók az öntözési napok.

A komputer hat különböző öntözőeszköz egymástól független vezérlésére képes a GARDENA automatikus vízelosztó segítségével.

A víztakarékos működés érdekében GARDENA eső- és talajnedvesség-érzékelő is csatlakoztatható a készülékhez. Talajnedvesség-érzékelő használata esetén kizárólag az érzékelő alapján történő öntözésvezérlés is lehetséges.

A GARDENA MasterControl öntözőkomputer működéséhez egy 9 V-os alkálielem szükséges (nincs mellékelve), amely körülbelül egy év üzemidőt biztosít. A beépített elemtöltöttség-kijelzőn látható, mikor van szükség elemcserére.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.