Menü
Your Cart

Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2

Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
Napelemes vakondriasztó készülék 650 m2
9 544 Ft
Nettó ár: 7 515 Ft
 • Raktáron: Rendelhető
 • Cikkszám: 60_1704000
 • Súly: 300.00g

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Napelemes Vakondriasztó 650 m2

Működési elv:

A napelemes vakondriasztó egy hanghullámokkal készteti menekülésre a vakondokokat, a pockokat, az egereket és patkányokat kb. 650 négyzetméteres területen. Különösen alkalmas kertekben és gyepszőnyegekhez. Körülbelül 25 másodpercenként hanghullámokat bocsájt ki, amelyet a rágcsálók természetes veszélyjelzésként érzékelnek, amely a terület elhagyására kényszeríti őket. A riasztó energiáját napelemcellák biztosítják, amelyek a napfény energiáját alakítják elektromos árammá a beszerelt akkumulátorok feltöltéséhez. Teljesen feltöltve az akkumulátorok elég energiával rendelkeznek a riasztó sötétben történő működtetéséhez is, így folyamatosan 24 órás védelmet biztosítanak.

Üzembe helyezés:

A napelemes vakondriasztó egy nagyon hatékony állat- és környezetbarát eszköz, alternatívája a nem humánus csapdáknak és mérgező gázoknak. A 100%-os eredmény nem mindig garantált, mivel az eredményt számos külső tényező befolyásolhatja.

 • Az akusztikus riasztó nem mindig riasztja el a vakondokat, például akkor, ha nincs más alternatív életterületük, vagy ha a terület rendkívül jó életkörülményeket kínál.
 • A hallássérült vagy egyéb fizikai sérüléssel rendelkező állatok sem mindig reagálnak a jelre.
 • Egy bizonyos idő után az állatok hozzászokhatnak az akusztikus jelhez, ezért tanácsos a riasztót pár naponta áthelyezni.
 • A napenergiás rágcsálóriasztó minden irányban hangot sugároz a talajban. A hanghullámok maximális szétterjedéséhez ne helyezze a riasztót akadályok, például betonalapzatok közelébe, és a legjobb eredmény eléréshez telepítsen kb. 20 méterenként egy riasztót.
 • A talaj jellege és tömörsége befolyásolja a riasztó teljesítményét, ezért telepítése előtt ellenőrizze a talajt. A tömör talajokban jobban terjed a hang. A fagyott, öntözött vagy túl nedves talajok nem alkalmasak.

Telepítés:

1.) Ásson egy lyukat a talajba, Kb. 20 cm mélyre ,és nyomja bele a készülék hegyes csövét. Ne használjon kalapácsot vagy ne fejtsen ki túl nagy erőt, hogy a készülék ne sérüljön meg.Ne helyezze túl mélyre.

2.) Létesítsen elektromos kapcsolatot a felső rész és a cső között a mellékelt elektromos csatlakozóval. Felülről csatlakoztassa az alsó cső elektromos kábelének szabad végét a foglalathoz. A készülék most már állandóan be van kapcsolva és működik.

3.) Riasztó felső részét csatlakoztassa a csőhöz.

A készüléket ne helyezze olyan mélyen a földbe, hogy a talajvíz behatolhasson.

A napenergiás rágcsálóriasztót olyan helyre telepítse, ahol a napelemcellákat a lehető leghosszabb ideig éri napfény, hogy az akkumulátorok a lehető legjobban feltöltődjenek.

Az első telepítésnél a riasztónak akár 2 napra is szüksége lehet a teljes hatékonyság eléréséhez.

Műszaki adatok:

 • Frekvencia : 400 - 1000 Hz
 • Ciklusintervallum : kb. 40 másodperc
 • Hatóterület . maximum 650 m2
 • Garancia : 2 év Swissinno garancia.

Újrahasznosítás: A leselejtezett készülék újrahasznosítható. Ne helyezze el a háztartási hulladékban vagy közterületen. A tönkrement készüléket vigye egy kijelölt gyűjtőhelyre. 

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: napelemes , vakond ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.