Menü
Your Cart

Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2

Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2
Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2
Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2
Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2
Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2
Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2
Napelemes vakondriasztó készülék-pár 400 m2
17 075 Ft
Nettó ár: 13 445 Ft
  • Raktáron: Rendelhető
  • Cikkszám: 60_wk2015
  • Súly: 500.00g
  • Bruttó egységár: 8537,5 Ft / db

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


WK 2015: Vakondriasztó 400 m2, Napelemes

Működési elv : Ez a készülék napenergiával működik; hanghullámokat és rezgéseket használ a kártékony rágcsálók (vakondfélék, stb.) távol tartására. A hanghullámok kibocsátásával a Solar Mole Repeller nagyon hatékonyan távol tartja a föld alatt élő rágcsálókat. A hanghullámok irritálják őket, veszélyérzetet keltenek és a hatóterület elhagyására kényszerítik őket. A készülék 30 másodpercenként, 3 másodpercig, olyan hangjelet bocsát ki, amely rezgéseket kelt a talajban. Átlagosan 650 négyzetméter terület védelmét teszi lehetővé. A Solar Mole Repeller minden irányba hat. Kerülje az akadályokat (fák, kövek, stb.).

A készülék nem működik olyan területeken, ahol a talaj homokos vagy nedves, mert a hullámok nehezen terjednek.

A termék hatékony használata érdekében javasoljuk, hogy nagy kiterjedésű védendő területek esetén 30 méterenként helyezzen el egy készüléket.

A Mini Solar Mole Repeller napelemmel működik; egy újratölthető akkumulátor gyűjti be az energiát a készülék éjszakai működtetéséhez. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Műszaki jellemzők:

  • Energiaellátás: napelem vagy napelemmel töltött Ni-MH elem.

  • Frekvencia: 400 HZ

Megjegyzések: A készülék használata előtt ellenőrizze a talaj felületének állapotát. A talaj sűrűsége nagymértékben befolyásolja a készülék hatékonyságát. A fagyott, nedves vagy vízzel telített talajban nem hatékony. Minél szilárdabb és szárazabb a talaj, annál hatékonyabb a készülék. A homok, a gyökerek és a kövek negatívan befolyásolják a berendezés hatékonyságát.

Újrahasznosítás: A készüléket újra kell hasznosítani. Ne dobja ki a háztartási szemétbe, se közterületre. Helyezze el engedélyezett hulladékgyűjtő helyen.

Felszerelés: Csatlakoztassa a két csatlakozót, a pirosat a piroshoz, a feketét pedig a feketéhez (lásd az ábrát), majd helyezze az egészet az alumínium csőbe. Rögzítse a csövet és a felső részt egymáshoz. Ásson egy lyukat a földbe és helyezze be a berendezést. A beillesztéshez ne használjon kalapácsot; nem szabad túlzott erővel végezni a beillesztést, mert a készülék megsérülhet. Ügyeljen arra, hogy ne ütközzön akadályba. A felső alaplapnak kb. 10 cm-re kell elhelyezkedni a talajszinttől. 

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: napelemes , vakond ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.