Menü
Your Cart

Plantella Organic 25 kg-os

Plantella Organic 25 kg-os
Plantella Organic 25 kg-os
10 566 Ft
Nettó ár: 8 320 Ft
  • Raktáron: Rendelhető
  • Cikkszám: 06_organik25
  • Súly: 26.00kg
  • Bruttó egységár: 422,64 Ft / kg

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Plantella Organik

Pellet formájú szerves trágya, hosszan-tartó hatással a talaj nagyobb termőképessége, a termény jobb minősége és nagyobb mennyisége érdekében

Előnyök

  • a magas szárazanyagrész-tartalom takarékos használatot tesz lehetővé;

  • hat hónapig tartó aktív hatás;

  • javítja a talaj átlevegőzését és vízmegtartó-képességét;

  • a növények előbb érnek be, egészségesebbek és több vitamint tartalmaznak;

  • nincs kellemetlen szaga, nem tartalmaz gyomot vagy kórokozókat;

  • a Plantella Organik a legmagasabb (akár 67) százalékban tartalmaz szerves anyagot.

Leírás:
A 100%-ban szerves Plantella Organik trágya szerves formában tartalmazza a nitrogén-foszfor-kálium alapú műtrágyák összes fontosabb összetevőjét, és alkalmas a talaj előkészítésére és minden növény kiegészítő trágyázására. A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a tápanyagok késleltetve oldódnak a talajba, a hőmérséklettől és a növények igényétől függően, ezzel biztosítva a növények kiegyensúlyozott tápanyagellátását akár 6 hónapon át. A talaj kationcsere-kapacitásának növelése, valamint a magas száraz- és szervesanyag-tartalom biztosítja a növények egészséges fejlődését, a 30%-kal bővebb és minőségesebb termést. A különleges hőkezelésnek köszönhetően a trágya garantáltan gyom- és kórokozómentes.

Használat:
A trágyát a rendszeres kezdő trágyázáshoz és talajelőkészítéshez használja. Trágyázzon az előírt adagokban tavasszal, amikor a talajnak több tápanyagra van szüksége a növények kezdeti fejlődéséhez, és ősszel, amikor talaj tápanyagtartalékai kiürültek és emiatt szükséges a pótlás.

A szerves trágyával a teljes termő időszakban trágyázhat, februártól novemberig. A szerves trágyát mikropellet formájában forgalmazzuk, amit egyszerűen szét kell szórni a talaj felületén.

Javasoljuk, hogy a pelletet forgassa be a talajba, mert ilymódon a trágya azonnal hatni kezd, gyorsabban jut el a gyökérzónába és kevesebb tápanyag vész el.


Felhasználható: márciustól -  novemberig.




Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: szervestrágya , Plantella ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.