Menü
Your Cart

Plantella Speciális Műtrágya Dísznövényknek

Plantella Speciális Műtrágya Dísznövényknek
Plantella Speciális Műtrágya Dísznövényknek
3 225 Ft
Nettó ár: 2 539 Ft
 • Raktáron: Készleten
 • Cikkszám: 06_diszn_50089
 • Súly: 1.50kg

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Plantella Speciális Műtrágya Dísznövényeknek 1kg

Kristályos szerkezetű, ásványi alapú speciális trágya dísznövényekhez, elősegíti az egészséges növekedést, a virágzást és a gazdagabb termés kialakulását.

Előnyök:

 • ásványi alapú speciális trágya – gyors és célzott trágyázás, egyszerű adagolás,
 • 1 kg 200 literhez elegendő;
 • gyors felszívódás, ugyanakkor hosszan tartó hatás;
 • kristályos szerkezetének köszönhetően gyorsan oldódik a vízben;

 • elősegíti a gyors növekedést és a buja virágzást,

   Leírás :

   A Plantella vízben oldódó speciális trágya ideális díszbokrokhoz, díszfákhoz és más kültéri dísznövényekhez, sövényekhez, sírkerti növényekhez, de használható ablakban és balkonon nevelt növényekhez is. A trágya vízben oldódó kristályok formájában kerül forgalomban, ezért gyorsan hat, a használata igen egyszerű. Kedvező hatással van a növényre: elősegíti a növekedést, a virágzást, és kedvezően befolyásolja a termőképességet.


   Használat:

   10 liter tápoldat elkészítésére 50 g trágyára van szüksége. Ezzel a tápoldattal locsolja a növényeket a növekedés időszakában, 2 literrel négyzetméterenként. A mellékelt mércével, a tetejéig töltve, éppen 50 g-ot lehet kimérni.

   A díszbokrokat, a díszfákat és a sövényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 5 literrel  kell megtrágyázni négyzetméterenként; a virágzó bokrokat minden 2-3. hétben, májustól júniusig, 5 literrel  négyzetméterenként; az ablakban és balkonon nevelt növényeket minden 8-14. napon, júniustól szeptemberig 2 literrel a virágláda métereként, az egyéb virágládában nevelt növényeket 2 vagy 3 alkalommal, áprilistól júniusig, 4-5 literrel  négyzetméterenként.


   Felhasználható: februártól -  júniusig.


   Írjon véleményt!

   Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
   A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.