Menü
Your Cart

Ultrahangos egér riasztó 15 m2

Ultrahangos egér riasztó 15 m2
Ultrahangos egér riasztó 15 m2
Ultrahangos egér riasztó 15 m2
Ultrahangos egér riasztó 15 m2
Ultrahangos egér riasztó 15 m2
11 392 Ft
Nettó ár: 8 970 Ft
 • Raktáron: Rendelhető
 • Cikkszám: 60_1240000
 • Súly: 200.00g

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Ultrahangos egér riasztó 

Használható lakásban, garázsban, tetőtérben, padláson, ... stb. Ultrahang segítségével távol tartja az egereket .

Műszaki adatok :

 •  Felvett teljesítmény: 230 V ~50 Hz
 •  Teljesítmény: 1.5 watt
 •  Frekvenciatartomány: 22,000-30,000 Hz
 •  Hatóterület: legfeljebb 15 m2
 •  Gyártja és forgalmazza a SWISSINNO SOLUTIONS AG.

Jótállás :

A Swissinno ultrahangos rágcsálóriasztóra kivitelezési vagy anyaghiba következtében fellépő meghibásodás esetén a vásárlás időpontjától számítva 2 évre szóló garancia vonatkozik. Jelen kötelezettség nem érvényes a nem rendeltetésszerű használatból származó károk esetén! A SWISSINNO a használat következtében elszenvedett károkért nem vállal felelősséget.

A termék működése :

A hangot a levegő rezgése idézi elő – pontosabban annak gyors előre és hátrafelé történő mozgása. Az egy másodperc alatt történő egy előre- és hátramozgás (periódus) tudományos neve a „hertz” (Hz). Az egy másodpercen belüli periódusok számát a hang frekvenciájának nevezzük. Az emberi fül által érzékelhető hang frekvenciatartományának felső határa mintegy 20 000 Hz körül található. Az e fölé eső hangtartományt nevezzük ultrahangnak. Az adóegység hangszórójából a riasztó ultrahangot bocsát ki és folyamatosan változtatja a frekvenciáját a 22 000 Hz és 30 000 Hz közötti tartományon belül. . A rágcsálók azonban képesek hallani az ultrahangot, és annyira kellemetlennek érzékelik a készülék által keltett rezgést, hogy azonnal elmenekülnek. A háziállatok, így például a kutyák, a macskák, a madarak és a halak szintén hallják az ultrahangot, de könnyen megszokják, így aligha zavarja őket. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a rágcsálóriasztó által keltett magas frekvenciájú hang nem képes áthatolni szilárd tárgyakon (falak, ajtók, parketta), ehelyett visszaverődik abba a térbe, amelyben a készülék található. Mivel az ultrahang nem terjed át szomszédos szobákba, a szabály a következő: zárt helyiségenként (legalább) egy rágcsálóriasztó telepítendő. A szövetek, szőnyegek és bútorok elnyelik az ultrahangot, így a rágcsálóriasztó működése kemény felületű és kevés hangelnyelő anyaggal ellátott helyiségekben a leghatékonyabb.A jelen termék által kibocsátott ultrahang teljesen ártalmatlan az emberre és az állatokra. Az emberek nem hallják az ultrahangot, az csupán az állatokat zavarja.

Üzembe helyezés :

Kizárólag beltéri használatra!

Csatlakoztassa a rágcsálóriasztót a megfelelő áramforráshoz abban a helyiségben, amelyben a rágcsálók megjelenése várható.

A készülék elején található zöld LED lámpa kigyullad, és az egység lágy, zúgó hangot bocsát ki magából. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy e zúgás készülékenként enyhén eltérhet egymástól.

Helyezze az egységet egy elektromos fali csatlakozó közelében a földre, és irányítsa a hangszórókat a rágcsálók várható megjelenésének irányába. Győződjön meg arról, hogy a kibocsátott ultrahang terjedését nem gátolja bútor vagy függöny. Minden szobában legalább egy riasztóegység szükséges – ez elegendő egy 15 m² nagyságú helyiség lefedéséhez. Ennél nagyobb, vagy L alakú térben több egységre van szükség.

Az optimális teljesítmény elérése érdekében a berendezést hagyja éjjelnappal bekapcsolva. Már meglévő rágcsálófészkek vagy táplálékforrás esetén 2-4 hét is szükséges lehet a kívánt hatás eléréséhez.

A védelem növelése érdekében

 • győződjön meg arról, hogy az egerek és patkányok nem férhetnek hozzá semmiféle táplálékhoz .... az ételeket tartsa zárt edényekben, és tartsa tisztán főzési és étkezési felületeit,
 • zárjon el minden lyukat vagy nyílást, amelyen egerek vagy patkányok képesek a házba jutni. A Swissinno Rodent-Block acélforgács-vatta erre a célra ideális.
 • csökkentse a rágcsálópopulációt a Swissinno egér- és patkánycsapdái segítségével.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: Ultrahangos , egér , hálózati ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.