Menü
Your Cart

Ultrahangos kártevő riasztó 140 m2

Ultrahangos kártevő riasztó 140 m2
Ultrahangos kártevő riasztó 140 m2
Ultrahangos kártevő riasztó 140 m2
Ultrahangos kártevő riasztó 140 m2
Ultrahangos kártevő riasztó 140 m2
15 259 Ft
Nettó ár: 12 015 Ft
 • Raktáron: Készleten
 • Cikkszám: 60_wk0220
 • Súly: 300.00g

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Ultrahangos kártevő riasztó WK0220

Használható lakásban, garázsban, tetőtérben, padláson, ... stb. Ultrahang segítségével távol tartja az egereket és mászó rovarokat.

Jellemzői :

 • 20 KHz feletti ultrahang kibocsátásával védi a területet.
 • Hatásos védelmet nyújt egerek, pockok, bolhák, kullancsok, pókok és egyéb mászó rovarok ellen.
 • Védendő terület maximális mérete : 140 m2 
 • Működtetéséhez hálózati csatlakozás szükséges, de rövid időre ( kb 3 nap ) 9 V-os elemről is működtethető.
 • Működési idő : 24 / 24 Óra
 • Hatékonysága már 72 óra elteltével észlelhető.
 • A készülék fogyasztása : 1,05 W / óra.
 • Beltéri használatra !
 • Nem zavarja a háziállatokat és az embereket. Kutyák, macskák, halak és egyéb gazdasági állatok számára a kibocsátott ultrahang hallhatatlan. Az egerek és rovarok hallását érzékszerveit azonban zavarja és ezáltal nem érzik magukat a védett területen biztonságban. ennek következtében 72 órán belül elhagyják a védett helységet.

Működési elv: Független laboratóriumok igazolták az ultrahang hatásosságát a kártevők riasztásában. Ezek az állatok nem képesek elviselni a folyamatosan változó frekvenciájú erős ultrahangot, ezért elmenekülnek. Mivel ebben a környezetben nem képesek meghallani a veszélyeket, nem érzik magukat biztonságban és elhagyják a területet.

Az olyan házi kedvenceket, mint a hörcsög, fehér egér, stb., ne tartsa a készülékkel védett területen.

Az ultrahangról A WK0220 készülék által kibocsátott ultrahang az ember, a kutya, macska és a haszonállatok számára nem hallható.

Az ultrahang kemény felületekről visszaverődik, viszont az olyan puha felületek, mint a szőnyegek és függönyök elnyelik. Az ultrahang nem hatol át a falakon és a plafonon.

A készülék telepítése és beállítása: Csatlakoztassa a készüléket a 220-240 V-os aljzathoz; ha a készülék 'ON' állásban van, akkor egy jelzőlámpa jelzi a megfelelő működést. A hatékonyság érdekében a készüléket ne telepítse bútorok, vagy függöny mögé. A készülék nem igényel karbantartást. A nap 24 órájában hagyja bekapcsolva a készüléket. A hatékonyság növelése érdekében időnként módosítsa a készülék helyzetét és az épület minden lakott emeletén a szomszédos szobákba is helyezzen el készülékeket. Az eredmény két hét elteltével látható. A kártevők visszatérésének megakadályozása érdekében hagyja ott a készülékeket. Ha a készüléket 9 V-os elemről üzemelteti, akkor az elem élettartama 2-4 nap.

"A" üzemmód: pókok, molyok, legyek és egyéb mászó rovarok elriasztására. A legjobb eredmény érdekében helyezze a készüléket a padlótól számított 20-50 cm magasságra.

"B" üzemmód: egerek riasztásához, helyezze a készüléket a padlótól számított 5-60 cm magasságra. Ebben a beállításban a készülék halk hallató hangot ad.

Egyik készülék sem jelent veszélyt az emberekre, a kisgyermekekre, kutyákra, macskákra, madarakra, lovakra, tehenekre, birkákra, csirkékre és a hüllőkre.

A PATKÁNYOK ELLEN CSAK A WK0300 ÉS A WK0600 MODELLEK HATÉKONYAK

Javaslatok: Csak beltéri használatra alkalmas. Ne használja vizesblokkokban, vagy párás helyiségekben. Gyermekektől elzárva tartandó. Újrahasznosítás: A készüléket újra kell hasznosítani. A háztartás hulladékba dobni és eldobni tilos. A meghibásodott készüléket a hivatalos gyűjtőhelyeken adja le.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: Ultrahangos , egér , rovar , elemes , hálózati ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.