Menü
Your Cart

Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2

Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 200 m2
24 930 Ft
Nettó ár: 19 630 Ft
 • Raktáron: Rendelhető
 • Cikkszám: 60_wk0052
 • Súly: 1.00kg

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Ultrahangos kisállat riasztó WK0052 , Graden Protect 2

Használható beltérben, fedett kültérben és szabadban is. Különböző frekvenciájú hangok és fényeffekt segítségével riasztja a nem kívánt látogatókat. Hatásos kutya, macska, róka , nyest, nyúl, menyét és mosómedve elriasztására.

Jellemzői :

 • Ultrahang kibocsátásával védi a területet.
 • Több féle frekvencia és intenzitás állítható be.
 • Védendő terület maximális mérete : 200 m2 
 • Működtetéséhez 4 db D-típusú elemre ( Góliát )  van szükség. Az elemek nem tartozékai a készüléknek.
 • Működési idő az elemek minőségétől függően, akár 5000 bekapcsolás is lehet.
 • Hatékonysága a megfelelő beállításokat követően azonnal észlelhető.
 • 7 ultrahangos frekvencia állítható ( 14,3 - 25 kHz között ).
 • Vízálló kivitel, ezért akár szabadban is használható !
 • Hangnyomás 106 dB
 • Hálózati csatlakozási lehetőség is van a készüléken. Külön rendelhető a WTK052 ( beltéri ) és a WTK052-Out ( kültéri ) adapter.

Elemek: A Garden Protector 2 készülék 4 darab "D" LR20 1,5V típusú elemmel működik. A készülék megfelelő működése érdekében használjon jó minőségű elemeket. Elemek behelyezése: győződjön meg róla, hogy a napelem alatt lévő kapcsoló OFF állásban legyen. A készülék hátoldalán csúsztassa lefelé a fedelet és vegye le. A készüléken megjelölt polaritás betartásával illessze be a 4 elemet. A fedél visszazárásához úgy helyezze el a fedelet, hogy a két oldalán lévő nyilak >< szemben legyenek a készülékházon lévő hasonló nyilakkal, majd a záráshoz csúsztassa felfelé a fedelet.

A készülék opcionálisan adapterről is üzemeltethető (WKT052).

Működés és használat:

 • Ez a készülék infravörös érzékelővel rendelkezik, mely a mozgásra reagál. A készülék olyan magas-frekvenciájú hangot (ultrahang) bocsát ki, mely csak kissé, vagy egyáltalán nem hallható az emberek számára, de bizonyos állatok igen jól hallják. Ezeket az állatokat zavarja ez a hang; megváltoztatják viselkedésüket és elhagyják a területet.
 • Ezzel egy időben a lámpa villogni kezd, amely szintén hozzájárul az állat elijesztéséhez. A villogó lámpa a készülék alján lévő gombbal kapcsolható be (ON) vagy ki (OFF).
 • Az észlelés hatótávolsága kb. 13 - 14 méter. Amint a készülék a hatótávolságán belül mozgást észlelt, 7 másodpercig hallatja az előre beállított frekvenciájú ultrahangot, majd visszaáll készenléti üzemmódba. Ha a mozgás még mindig észlelhető, akkor a készülék 5 másodperc elteltével ismét aktiválódik. Ez a ciklus többször megismétlődik.
 • A készülék fedelén megtalálható az elriasztandó állat fajtájának megfelelő frekvenciabeállítás: 1 / 7 = macska, 2 / 7 = kutya, 3 / 7 = róka, 4 / 7 = nyest, 5 / 7 = nyúl, 6 / 7 = mosómedve.

Megjegyzés : 1 = magas frekvencia (+/- 24 KHz) és 7 = alacsony frekvencia (+/- 15 KHz). Az emberi hallás felső határa körülbelül 20 KHz. Bizonyos beállításokban magas hangú sípolást hallhat.

Összeszerelés, elhelyezés és javaslatok:

 • 'A' opció: A készülék épületen, falon, kerítésen, vagy fatörzsön történő rögzítéséhez használjon egy L-formájú tartóelemet.
 • 'B' opció: A készülék oszlopokra, vagy csövekre történő rögzítéséhez használjon forgatható tartóbilincset (átmérő : 2,5 cm).
 • A készülék vízszintes sík mentén, egy adott irányba bocsát ki ultrahangot. Ezért az elriasztandó állat mozgásának magasságában kell elhelyezni úgy, hogy ne legyen akadály az állat és a készülék között (a tárgyak akadályozzák az észlelést és az ultrahang kibocsátását). Nagy kiterjedésű, vagy sűrű növényzettel rendelkező területek védelméhez több készülékre is szükség lehet.
 • A Garden Protector 2 készülék folyamatos üzemeltetésével távol tarthatja a nem kívánatos állatokat.

Megjegyzés:


Minél inkább jobbra forgatja a gombot, annál alacsonyabb lesz a frekvencia, és annál nagyobb területet fed le a készülék, ez maximálisan 200 m².

Egyes idősebb macskák, vagy kutyák már kevésbé érzékenyek a magas frekvenciájú hangokra (különösen ha lekonyuló fülük van). Ilyen esetekben a gomb jobbra forgatásával csökkentse a frekvenciát. Ilyen idősebb állatok elriasztásához a 4, 5, 6, vagy akár a 7. frekvenciabeállításra is szükség lehet.

A Garden Protector 2 a bekapcsolást követően azonnal aktiválódik, de az állatok szokásainak megváltozásához körülbelül 2 hétre van szükség. A hozzászokás elkerülése érdekében mozgathatja is a készüléket

A Garden Protector 2 készüléket tilos a füléhez közel helyezni. Gyermekektől és újszülöttektől elzárva tartsa.

Az elemek élettartama a készülék bekapcsolásának számától függ: ha olyan helyen van a készülék, ahol nagy a forgalom, akkor az elemek hamarabb lemerülnek, mint egy kisebb forgalmú helyen.

Legyen jó szomszéd! A Garden Protector 2 hatékonyan távol tartja a vad-, kóbor-, vagy póráz nélküli állatokat. A Garden Protector 2 készüléket ne irányítsa a szomszéd kertje, vagy közterületek felé. Ez a készülék csak a felhasználó saját tulajdonú magánterületén használható. Bizonyos kibocsátott frekvenciák hallhatóak az emberi fül számára, különösen az alsóbb frekvenciabeállításoknál (gomb a jobb oldalon van). Ilyen esetekben elegendő, ha a gombbal kissé növeli a frekvenciát (forgassa balra).

Újrahasznosítás: A készüléket hasznosítsa újra, a háztartási hulladékba dobni tilos. A készüléket kérjük vezesse vissza az újrahasznosítási körfolyamatba.

FONTOS: Ha a készülék elemről üzemel, a villanófény működése leállhat, vagy a készülék jelzése folyamatossá válhat. Ebben az esetben valószínű, hogy az elemek töltöttsége nem megfelelő. Mielőtt a készüléket elvinné a szervizbe, próbálja ki új, jó minőségű elemekkel.

Garden Protector készülékének élettartama jelentősen emelhető, ha megvédi a készüléket az időjárás hatásaitól. Így elkerülhetők az eső, vagy a jégeső által okozott károk.

A hangszórót tilos lefedni.

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: Ultrahangos , hálózati , elemes , vad , kutya , macska , nyest , róka , nyúl ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.