Menü
Your Cart

Ultrahangos kisállat riasztó 40 m2

Ultrahangos kisállat riasztó 40 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 40 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 40 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 40 m2
Ultrahangos kisállat riasztó 40 m2
18 815 Ft
Nettó ár: 14 815 Ft
 • Raktáron: Készleten
 • Cikkszám: 60_wk0100
 • Súly: 300.00g

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Ultrahangos kisállat riasztó WK0100 

Különböző hallható frekvenciájú hangok segítségével riasztja a nem kívánt látogatókat. Hatásos kutya, macska, róka , nyest, menyét, egér és patkány elriasztására.

Jellemzői :

 • Ultrahang kibocsátásával védi a területet.
 • Egyszerű használat.
 • Védendő terület maximális mérete : 40 m2 
 • Működtetéséhez USB-n keresztül kell feltölteni a beépített akkumulátort.
 • Egy feltöltéssel 30 napig működik.
 • A hangot 360 °-ban teríti, ezért érdemes a védendő terület közepére helyezni.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS: A készülék működtetéséhez nyomja meg az On/Off gombot. A készülék felső részén található zöld LED villogni kezd, és a készülék 30 másodpercig különböző hallható frekvenciákon fog működni. A készülék 210 másodpercenként (3 perc 30 másodperc) 30 másodpercre újra működésbe fog lépni. Amikor a készülék már majdnem teljesen lemerült, a kijelző piros fénnyel villog, majd 1 óra 30 perc múlva kikapcsol, ha közben nincs újratöltve. USB-vel tölthető: 1 teljes töltés 30 napos használatra elegendő.

TÖLTÉS: A készülék elemeinek töltéséhez vegye le az egységet az alapzatról úgy, hogy elfordítja az óramutató járásával ellenkező irányba. Vegye le a készülék oldalán található töltő portról a védőlapot és nyomja be a micro USB csatlakozót (1,5 méteres vezeték a készülékhez tartozik) a portba. A standard USB csatlakozót ugyanakkor nyomja be egy 5 Voltos töltő portba, a készülék tetején található kék LED villogni kezd. A készülék teljes feltöltése 4-5 óráig tart. Amikor a készülék teljesen fel van töltve, a kijelző kék fénye stabilan világít. Egy teljes töltés után a Lithium-lon Polymer (3,7 V, 1.500 mA) elem 30 napig tart.

FELSZERELÉS:


 • RÖGZÍTÉS DUPLA-OLDALÚ RAGASZTÓSZALAGGAL: Tisztítsa meg a tartó felület alsó részét, vegye le a dupla-oldalú ragasztószalag egyik oldaláról a védő filmréteget, és ragassza a ragasztószalagot a kerek felületre. Válassza ki azt a helyet, ahová fel szeretné szerelni a készüléket, és tisztítsa meg. Vegye le a dupla-oldalú ragasztószalag védő filmrétegét, és nyomja a készüléket a felületre a rögzítéshez.
 • RÖGZÍTÉS CSAVAROKKAL: Helyezze a készüléket a kívánt felületre (a jobb stabilitás érdekében sima felület javasolt). Tartsa a tartólemezt a felületen, és jelölje meg ceruzával a lyukak helyét. Fúrjon 4 lyukat a felületbe, majd csavarozza fel a tartólemezt a csavarokkal. Ne húzza meg túl erősen a csavarokat, mert a tartólemez eltörhet vagy elgörbülhet. A készülék az alábbi állatokat tartja távol: Patkány, egér, pele, nyest, menyét, macska, kutya, rágcsálók…

ÓVINTÉZKEDÉSEK: Ezt a készüléket a felhasználó magántulajdonát képező területen szabad használni. Kültéri elhelyezés esetén, elképzelhető, hogy néhány hallható zenei hangsorral zavarja a szomszédjait. Ezért, amennyiben nincs semmilyen elválasztó elem fal, stb. Önök között) javasolt a készüléket legalább 2 méterre elhelyezni attól a ponttól, ahol zavarhat másokat.

AZ EGÉSZSÉGRE GYAKOROLT HATÁS : A készülék rendes körülmények között történő használata semmiféle káros hatással nincs az egészségre. Ne tegye közvetlen a fülére a készüléket, amikor az be van kapcsolva. Gyermekektől és terhes nőktől távol tartandó.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS : A készüléket újra kell hasznosítani. Ne dobja ki a háztartási szemétbe, se közterületre. Helyezze el engedélyezett hulladékgyűjtő helyen. 

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: Ultrahangos , elemes , vad , kutya , macska , nyest , róka , egér , patkány ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.