Menü
Your Cart

Ultrahangos kutyariasztó

Ultrahangos kutyariasztó
Ultrahangos kutyariasztó
Ultrahangos kutyariasztó
Ultrahangos kutyariasztó
Ultrahangos kutyariasztó
Ultrahangos kutyariasztó
Ultrahangos kutyariasztó
11 563 Ft
Nettó ár: 9 105 Ft
 • Raktáron: Készleten
 • Cikkszám: 60_1236001
 • Súly: 300.00g

Ossza meg a terméket ismerőseivel !


Ultrahangos, kézi kutya és macska riasztó.

Erős ultrahang segítségével elriasztja az agresszív kutyákat, szemtelen macskákat.

 • A kutyariasztó hatékony ultrahangos készülék, amellyel az agresszív kutyákat lehet elriasztani és távol tartani.
 • A kézbe illő és hordozható készüléket kerékpárosoknak, turistáknak, postásoknak, futóknak, gyerekeknek stb. ajánljuk.
 • Az ultrahangos készülék nem okoz sérülést vagy károsodást embereken és állatokon, mint például az agresszív kutyákat távol tartó sprayek.
 • A készülék nagyfrekvenciás hangot bocsát ki, amelyet az ember nem, de a kutya meghall.
 • A hang a levegő vibrálása (hanghullám). Egy hullám egy másodperc alatt a "Hertz" (mértékegység jelölése: Hz). A levegő rezgésének az ismétlődő hullámzását frekvenciának nevezzük. Az emberek általában csak 20000 Hz-ig hallják a hanghullámokat. Az e fölötti frekvenciákat ultrahangnak nevezzük.
 • A Swissinno kutyariasztó 23000 és 27000 Hz közötti hanghullámokat bocsát ki.
 • A készülék által kibocsátott ultrahang hatására a kutya lemered, elfut vagy visszafordul, még mielőtt a készülék használóját elérné. A készülék különösen hatásos idegen, vad vagy barátságtalan kutyákra.
 • A barátságos vagy ismerős kutyák vagy más házi állatok esetében a hatás kisebb is lehet.
 • Az ultrahang hatását befolyásolja a távolság, a kutya életkora és idomítása, vagy a kutya korábbi tapasztalata hasonló készülékekkel. 
 • Működéséhez 1 db 9 V-os elemre lesz szüksége. ( Az elem nem tartozéka a készüléknek ! )

Kutya elriasztása:

A kutyariasztót fordítsa a közeledő kutya felé és nyomja be az "ON" gombot két másodpercre. Ezt többször ismételje meg, egészen addig, amíg a kutya nem reagál. A kutyariasztó akkor a leghatásosabb, ha azt a kutya felé fordítja, ismételten megnyomja a gombot és megfelelő szögben tartja. Inkább többször egymás után nyomja meg az "ON" gombot (2 másodpercig), mint egyszer hosszabb ideig. A kutya az ultrahangot 12 méterről is meghallja, de a készülék a legnagyobb hatását 2-5 méteren belül fejti ki. 

Kutya idomítása :

A kutyariasztót a kutyák idomításához is lehet használni, ha: a) a szóban vagy érintéssel kiadott utasításokat szeretné betanítani; b) feltételes reflex kialakításához, amennyiben a kutya viselkedése miatt erre szükség van (pl. ha a kutya bútorokat tesz tönkre). Előfordulhat, hogy amikor a kutya először hallja meg az ultrahangot, akkor elszalad. Ez normális jelenség, nem kell megijedni.

A készülék tesztelése, használata :

Ha a fehér gomb megnyomása után a piros LED folyamatosan világít, akkor a készülék és az elem is rendben van. Ha a LED nem világít, akkor az elemet cserélje ki. 

Az elemek cseréje :

Csak minőségi (alkáli), 9 V-os elemet tegyen a készülékbe. 1. A készülék alján található csavart csavarozza ki. 2. A fedelet vegye le és húzza ki az elemet. 3. Tegyen be új elemet, majd az elemet és fedelet tegye vissza a helyére, a csavart csavarozza vissza. 

JÓTÁLLÁSI IDŐ : A Swissinno kutyariasztóra a gyártó a vásárlás napjától számítva 2 év garanciát ad (a gyártási hibákra és a kimutatható anyaghibákra). A helytelen és a rendeltetéstől eltérő használatok miatt bekövetkező károkra a garancia nem vonatkozik. A SWISSINNO semmilyen felelősséget sem vállal az okozott károkért. 

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
Címkék: Ultrahangos , elemes , kutya ,
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.