Menü
Your Cart

KertDoktor növények

Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_csigasorompo
CsigasorompóEgynyári virágkeverék vetőszalag.A " Csigasorompó" 40 -50 cm magas színes virágokból áll, melyek egész nyáron át folyamatosan nyílnak.A keverékben lévő virágokat nem kedvelik a csigák, száruk ,levelük szőrős, ezért kerülik őket.A tasak tartalma 3 x 1,33 méter vetőszalag...
635 Ft
Nettó ár:500 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_mehdoktor
MéhDoktor Egynyári virágkeverékA virágos növények leghatékonyabb beporzói a méhek, dongók, lepkék. A tasakban lévő magvak elvetésével Ön is segítheti ezeknek a hasznos rovaroknak a túlélését.A 60-120 cm magasra növő "MéhDoktor" virágkeverék egész évben vonza és táplálja a hasznos beporzó rovarokat...
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_sarkantyuka
KertDoktor SarkantyúkaEgynyári dísznövényként ismerjük, de nagyon sokféleképpen hasznosítják a biokertekben. Jól társítható tökfélékkel, káposztafélékkel, retekkel, paradicsommal és zellerrel. Védi ezeket a növényeket a levéltetvektől, elűzi a káposztafélékről a káposztalepkét és a tripszek..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_kapor
KertDoktor Kapor(Anethum graveolens) Régóta honos, kedvelt fűszernövény. Egyenletesen nedves, napos helyre vessük. A kapor kedvezően hat sok zöldségféle fejlődésére. Kíválóan társítható paradicsommmal, uborkával, káposztafélékkel, céklával, salátákkal és hagymával.Elűzi a meztelen csigákat, az atká..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_feherhere
KertDoktor Fehérhere(Trifolium repens) A biokertészek kedvelt növénye, a taposott gyepek fontos összetevője. Gyökérgömőiben sok nitrogént köt meg, mély gyökérzetével javítja a talaj minőségét. Gyümölcsfák köré, veteményesek szélébe is célszerű vetni, mert elnyomja a gazakat, egyben kíváló méhlegelő..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_facelia
KertDoktor Facélia(Phacelia tanacetifolia) Lágyszárúak között a legjobban mézelő dísznövény. Nemcsak dísze a virágágyaknak, de kitűnően alkalmas a méhlegelő gyors javítására. Nagy zöldhozama és szerteágazó finom gyökérzete miatt kedvelt zöldtrágya. Termesztésekor a talajban élő fonalférgek és nemat..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_mustar
KertDoktor Mustár(Sinapis alba) Zöldtrágyázásra, talajjavításra használható növény. A nagy zöldtömeg már korábban beárnyékolja a talajt és ezáltal biztosítja a talaj beérését és elnyomja a gazakat. A zöld növénytömeget lekaszálva vagy letépve a talajba áshatjuk, a talajon hagyva mulcsozáshoz, lehor..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Gyártó: Rédei Kertimag Cikkszám: 15_KD_barsony
KertDoktor Bársonyvirág(Tagetes patula nana) Sokoldalúan felhasználható dísznövény. Nemcsak dísze a virágágyaknak, de kitűnő kártevő-elhárító a zöldségeskertünkben. Levéltetvek, fonalférgek ellen sikeresen alkalmazzák a biokertészek. A csigák rendkívül kedvelik a bársonyvirágot, így kevésbé fogják ..
610 Ft
Nettó ár:480 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési nyilatkozat.